Ce botine ți se potrivesc, în funcție de forma corpului

De Consuela Stratulat, pe

Toamna și-a intrat în drepturi, iar tu trebuie să te gândești serios să îți cumperi încălțămintea potrivită pentru sezonul rece. Ai de ales între atâtea modele, încât este imposibil să nu găsești unul potrivit pentru silueta ta.
Încălțămintea pentru sezonul rece vine în toate modelele, de la cele cu toc, la cele fără toc, de la botine, la cizme înalte, de la tocuri subțiri, la tocuri groase.

Botinele până la gleznă

Botinele până la gleznă se numără printre tendințele acesteo toamne și se potrivesc oricărui tip de siluetă. Pot fi purtate atât cu pantaloni, cât și cu fuste sau rochii. Totuși, acest model taie piciorul, așa că femeile mici de înălțime trebuie să aleagă modele cu toc și să le poarte cu pantaloni într-o culoare apropiată cu încălțămintea, pentru a da impresia de lungime. Dacă aleg, însă, să poarte fuste, trebuie să se asigure ca botina să nu treacă de gleznă, iar lungimea fustei sau a rochiei să vină până deasupra genunchiului.
Ce botine ți se potrivesc, în funcție de forma corpului

Botinele până la jumătatea gambei

Acest model îți taie piciorul de la jumătatea gambei, iar dacă sunt un pic mai largi, vor adăuga câteva kilograme picioarelor tale. Sunt mai potrivite pentru femeile cu picioare subțiri și pot fi purtate cel mai bine cu pantaloni mulați. Dacă ești mică de înălțime și îți plac aceste botine, trebuie să alegi modele cu toc, pentru a crea iluzia că ești mai înaltă.
Ce botine ți se potrivesc, în funcție de forma corpului

Cizmele peste genunchi

Aceste cizme sunt perfecte pentru orice siluetă și sunt must-have-ul acestui sezon. Modelul îți alungește piciorul și îl subțiază, iar partea bună este că merg aproape cu orice: rochii, fuste, skinny jeans etc. Dacă ai picioare scurte încearcă, totuși, să nu porți acest model de cizme cu haine cu imprimeuri sau detalii orizontale, precum dungi sau catarame, pentru că te vor face să arăți și mai mică.
Ce botine ți se potrivesc, în funcție de forma corpului

Cum alegi tocul potrivit pentru cizme, în funcție de siluetă!

Tocurile mici sunt potrivite pentru femeile care au talpa mică. Modelele fără toc sunt pentru femeile cu picioare lungi, iar cele cu toc stiletto vor avantaja picioarele subțiri.
Siluetele subțiri sunt cel mai bine puse în valoare de platforme, în timp ce formele voluptoase se potrivesc cu botinele cu tocuri închise la culoare.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!