Boran, actorul din „Puterea destinului”, face furori în România

De Geo Berciu, pe Ultimul update Marți, 12 mai 2015, 18:33

Serialul „Puterea destinului”, care înregistrează cifre de audienţă record în România, face furori şi graţie actorului din rolul principal, Mehmet Akif Alakurt, interpretul lui Boran.

Farmecul exotic al lui Boran a cucerit şi publicul feminin din ţara noastră, aşa cum s-a întâmplat oriunde a fost difuzat.

boran-puterea-destinului 1

Şi nici nu este de mirare acest lucru, dacă ţinem cont de faptul că Mehmet Akif Alakurt este un fost model, care şi-a câştigat faima pe podiumurile internaţionale înainte să devină actor.

boran-puterea-destinului 0

La insistenţele mamei lui, cu care are o relaţie foarte apropiată, Mehmet Akif Alakurt şi-a început cariera de model în anul 1998, iar trei ani mai târziu câştiga concursul “ Best Model of Turkey”, dar şi “Best Model of the World”. În aceeaşi perioadă şi-a trecut în CV şi titlul de “Prince of Turkey”, iar toate aceste distincţii l-au transformat într-unul dintre cele mai apreciate manechine masculine.

boran-puterea-destinului 2

După ce marile branduri au început să se “bată” pe el pentru a apărea în reclame, Mehmet Akif Alakurt a intrat şi în atenţia producătorilor de film. În anul 2002 a debutat şi în televiziune primind rolul lui Ali Kirman din serialul „Kirik Ayna”.

boran-puterea-destinului 3

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!