Angelina Jolie, sexy în alb şi negru sau îngrijorător de slabă?

Angelina Jolie a abordat întotdeauna un stil vestimentar elegant, relaxat, cu linii minimaliste. Nonculorile sunt preferatele ei, iar în ultimele ţinute abordate arată sexy! Sau slabă?

Angelina Jolie, trup de model

De ani întregi, nimeni nu a reuşit să o detroneze pe Angelina din fruntea celor mai sexy femei ale planetei. Actriţa are un chip armonios, buze extra-senzuale, privire hipnotică şi un trup filiform, dar voluptuos.
În această perioadă, Angelina îşi promovează cel mai recent proiect, filmul „In the land of blood and honey” unde semnează, în premieră, regia. La evenimentele de lansare, diva a purtat doar ţinute monocrome, în alb şi negru.
Ansamblul top de mătase şi fustă maxi, înnobilat cu un colier auriu masiv, a complimentat-o, însă în momentul în care a decis, în altă seară, să poarte un costum din catifea cu croi masculin, am putut observa cât este de slabă!

Albul se numără printre preferinţele Angelinei, iar combinaţiile alese de ea sunt foarte curate, simple, dar de calitate. Trench-ul combinat cu rochie şi pantofi nude arată foarte bine, la fel costumul cu pantaloni evazaţi. Problema este că a fost surprinză în nişte ipostaze care ne demonstrează că actriţa este cu adevărat îngrijorător de slabă!

Ţie îţi place cum se îmbracă Angelina? Ţi se pare sexy sau slabă?
Foto: Northfoto, Hepta

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Modă

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: