Amestecul din două ingrediente care înlătură vopseaua din păr

De Amelia Matei, pe
Șuvițele colorate se poartă deja de vreo două sezoane, așa că multe femei și-au vopsit părul verde, violet sau roz în ultima perioadă. Dar ce faci atunci când vrei să te întorci la culoarea naturală a părului tău, fără să fii nevoită să mergi la salon și să apelezi la tratamente profesionale?

Ei bine, un simplu amestec din două ingrediente, pe care e foarte posibil să le ai și tu acasă, îți poate reda nuanța naturală a părlui, în cel mai scurt timp. Ingredientele-minune sunt vitamina C pudră și banalul șampon.

Amestecă, așadar, o lingură de vitamina C pudră (dacă nu ai, poți mărunți niște pastile de vitamina C) și două linguri de șampon. Aplică amestecul rezultat pe șuvițele tale vopsite, așteaptă cam o oră și… magie! Vopseaua dispare ca prin minune!

Bineînțeles că și nuanța de vopsea e importantă în această ecuație. Dacă ți-ai făcut niște șuvițe colorate pe părul blond, ai toate șansele să scapi de ele de la prima aplicare a amestecului. Dacă, în schimb, părul tău natural e blond, iar tu te-ai vopsit cu o nuanță intensă de negru… nu te aștepta la minuni. În mare parte, amestecul funcționează, însă nuanța de vopsea trebuie să fie totuși apropiată nuanței naturale a părului.

După spălarea părului e indicat să folosești o mască sau un balsam, deoarece vitamina C tinde să usuce puțin firul de păr.

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!