Alina Pușcaș: „Mă bucur pur și simplu de sarcină”

De Adina Rosetti, pe

Prezentatoarea showului “Te cunosc de undeva” (Antena 1) este mai radioasă și fericită ca niciodată pe coperta revistei Unica de iunie. Se gândește cu drag la băiețelul ce urmează să vină și la viața în trei care este pe cale să înceapă. Un dialog sincer despre sarcină, dragoste și întâmplări fericite și o serie de fotografii într-o grădină de poveste, pe care te invităm să-l descoperi în totalitate în revista Unica.

Alina Puscas sedinta foto

Cum s-a schimbat viața ta, profesională si personală, de când ai aflat că vei deveni mamă?
Viața profesională și personală a evoluat numai și numai în bine din momentul în care am știut că voi deveni mamă. M-a împlinit, pur și simplu… Nu știu ce sau cum s-a întâmplat, cert este că planetele s-au aliniat pentru că, probabil, din nou mi-am dorit foarte mult aceste lucruri. Faptul că voi fi mamă nu va face altceva decât să îmi dea și mai multă putere, maturitate și elan în tot ceea ce fac.

Ce îți place să faci în timpul liber?
Îmi plac lucrurile simple care mă relaxează, dar sunt și momente în care îmi doresc ceva mai multă acțiune. Depinde însă dacă acel timp liber vine sau nu după o perioadă mai încărcată de filmări. |mi place să citesc, să mă relaxez la un pahar de vin roșu în locuri ceva mai intime, să plec în vacanțe scurte, dar dese, indiferent că vorbim despre România sau străinătate, să merg la sală, să dorm în neștire (râde)

sedinta foto Alina Puscas

Știm că îți place să gătești. Care sunt preparatele tale favorite/ care îți ies cel mai bine?
Da, îmi place să gătesc cam orice. În ultima vreme, însă, am evitat să o fac, pentru că am preferat să mă alimentez cu preparate mai puțin procesate termic… O singură dată am dat greș, în privința gătitului, cu sarmalele (râde). Mi s-au desfăcut frunzele și, în loc de sarmale am obținut, la final, o delicioasă… varză a la Cluj. Preparatele mele favorite sunt cele la cuptor; mi se pare că astfel se îmbină mult mai bine toate aromele. Gătesc în special pește, curcan, vită și paste proaspete.

Ce se află pe lista ta de filme, muzică & cărți preferate?
Filme: The Notebook, The Silence of the lambs, The Girl with the Dragon Tattoo, Midnight in Paris, The Curious Case of Benjamin Button, The Imitation Game și mă opresc aici, pentru că lista e destul de lungă. Muzică: Coldplay, Placebo, Ed Sheran, Sam Smith, Sting, Linkin’Park , Lady Gaga… Cărți preferate: Maestrul și Margareta, Umbra Vântului, Regii Blestemați.

sedinta foto Alina Puscas

Care sunt lucrurile care te fac fericită?
Hmmm… sunt foarte multe lucruri care-mi aduc fericire în viață. De la o simplă zi însorită, o plimbare pe munte, o carte bună, o melodie care îmi stârnește toate simțurile până la un proiect de succes, vacanțe mult visate, iubirea pură și necondiționată, iubitul mult dorit, o sarcină mult dorită… Așadar, lucrurile ce mă fac fericită sunt de la cele mai simple până la cele mai greu de obținut, probabil.

Citește interviul integral în numărul de iunie al revistei UNICA!

Foto: Ionuț Staicu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!