Alexandru Ciucu a creat un costum deosebit pentru Principele Albert de Monaco

“Am fost contactat de secretariatul Palatului Princiar. Mi s-a spus ca Prințul Albert ar dori să aibă un costum la comandă și să mă întâlnească personal pentru a ne consulta în privința detaliilor estetice, a materialelor și a culorii.
“De asemenea, să îi iau și măsurile în vederea execuției costumului. Cred că aflase între timp că eram designerul Casei Regale a României”, declară Alexandru Ciucu.

După ce a realizat costume premium pentru Regele Mihai, Principele Radu, Regele Simeon al Bulgariei, oameni de afaceri, ambasadori și vedete din showbiz-ul românesc, Alexandru Ciucu marchează o nouă reușită în carieră devenind designerul celebrului Principe Albert de Monaco. Acestuia designerul român i-a creat, la cerere, un costum elegant pe care i l-a înmânat personal în cadrul unei întâlniri din incinta palatului din Monte Carlo.

Costumul albastru-bleumarin este realizat dint-o ţesătură nobilă de pashmina cu mătase. Croiul ales este clasic, la un rând, cu doi nasturi și pantaloni fără falduri.

„M-a bucurat foarte mult că a acceptat să îi facem costumul păstrând micile detalii care particularizează o creație Alexandru Ciucu. Capacele de la buzunarele sacoului și buzunarul de la piept au o ușoară asimetrie, gândita special ca să poți distinge o creație Alexandru Ciucu, chiar dacă nu vezi eticheta. A ales, de asemenea, și o cămașă albă din cel mai fin bumbac egiptean”, mărturisește desgnerul.

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Modă

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: