Arthur şi răzbunarea lui Maltazard

De Unica.ro pe 27 noiembrie 2009

Arthur este teribil de emoţionat pentru că seara aceasta este seara cea mare, când se incheie cel de-al zecelea ciclu al lunii şi când, în sfârşit, se va putea întoarce în Ţara Minimoilor
pentru a-şi vedea iubita, frumoasa Selenia. În sătuc, minimoii au pregătit o mare petrecere în onoarea lui, iar micuţa prinţesă s-a îmbrăcat cu o rochie din petale de trandafir.

Arthur şi răzbunarea lui MaltazardDar tatăl lui Arthur găseşte de cuviinţă să anunţe tocmai în aceasta mult aşteptată zi că trebuie să sfârşească brusc vacanţa la căsuţa bunicii. Şi apoi, când sunt gata de plecare, un paianjen pune în mâna lui Arthur un bob de orez pe care e inscripţionat un mesaj S.O.S.

Nu mai există nicio îndoială, Selenia este în pericol! Arthur nu stă pe gânduri şi zboară să o salveze. Chiar dacă asta înseamnă o călătorie plină de peripeţii, cum ar fi un popas improvizat în barul lui Max, sau să dea nas în nas cu trupele lui Krob, noul tiran al celor Şapte Regate, sau să se lupte cu şobolani zburători, broaşte şi păianjeni păroşi…. Toate aceste pericole numai ca să afle, la întoarcerea în satucul Minimoilor, că ei nu au trimis niciun apel la ajutor!

Oare cine să fi întins o astfel de capcană vicleană tânărului erou?

Arthur şi răzbunarea lui Maltazard
Realizatorul Luc Besson este cel care dirijează vocile actorilor Freddie Highmore, Mia Farrow, Robert Stanton, Ronald Crawford şi a lui Penny Balfour. Rezultatul? Animaţia plină de acţiune, Arthur şi răzbunarea lui Maltazard / Arthur and Maltazard’s Revenge.

Filmul rulează din 4 decembrie la Hollywood Multiplex

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară