ARE MUŞCHI, dar ARE ŞI MINTE. Iată-l pe al doilea CÂŞTIGĂTOR de la „Vrei să fii miliardar?” din ROMÂNIA. Tu ştiai RĂSPUNSUL care i-a ADUS MILIARDUL?

De Libertatea.ro pe 10 decembrie 2013

Oltin Hurezeanu este actor, a făcut cascadorie, a fost model, se spune că ar fi cochetat cu striptease-ul şi este cel de-al doilea mare câştigător al celebrului concurs „Vrei să fii miliardar?”.
Oltin este absolvent de Drept, dar, după ce a obţinut licenţa, şi-a dat seama că nu are nicio chemare spre această profesie, aşa că nu a ajuns niciodată să pledeze la bară.
A cochetat şi cu modellingul, a jucat în reclame şi, pentru că „în ţara asta îţi trebuie patalama la orice”, a făcut şi facultatea de Actorie.
În ceea ce priveşte sex- appealul, Oltin mărturiseşte: „Eu semăn cu tata. Dar doar la fizic. El e un mare savant”.
Însă afirmaţia este doar o mică mostră de modestie, pentru că, în 2002, Oltin Hurezeanu a deminstrat că are şi minte. Se întâmpla la celebrul concurs „Vrei să fii miliardar?”, unde a câştigat marele premiu pus în joc.
Întrebarea care i-a adus banii a fost: „Cum se cheamă în mitologia tracă corespondentul zeiţei Artemis de la greci, Diana de la romani?”.
Răspunsul, despre care şi acum spune că este simplu – „Bendis” – i-a adus’ titlul de câştigător la „Vrei să fii miliardar?”.
Citeşte mai departe despre Oltin Hurezeanu pe Libertatea.ro
 
 

Carol, fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone, este la fel de talentat ca părinții săi

Carol, fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone, este la fel de talentat ca părinții săi