Anul nou tibetan – Ce ne aduce anul păsării Phoenix

Deși, majoritatea oamenilor de pe glob serbează Anul Nou pe 1 ianuarie, tibetanii ce respectă tradiția Shambhala sărbătoresc anul nou lunar pe 27 februarie. Anul acesta este anul Păsării de Foc – Pasărea Phoenix.

Anul Nou Tibetan este calculat folosind tehnici mai vechi de astrologie, respectând ciclul lunar.

Nu există un simbol mai bun pentru un nou început cum este pasărea Phoenix. Pasărea Phoenix este simbolul renașterii, este pasărea ce renaște din propria cenușă.

Flăcările în care arde pasărea Phoenix sunt purificatoare și ard ghnioanele.

Chiar și C.G. Jung a asociat pasărea Phoenix cu renașterea, cu transformarea materiei prime prin flăcările purificatoare în metal prețios.

Anul nou tibetan al păsării Phoenix aduce trezirea, învierea. Trebuie să vedem acest nou an ca o șansă nouă de trezire psihică și fizică.

În acest nou an avem ocazia să ne debarasăm de lucrurile care nu ne-au făcut bine, care nu ne mai folosesc și să le înlocuim cu vorba și fapte mai bune.

Focul în care arde pasărea Phoenix este interpretat de tibetani ca necesar pentru curățirea gândurilor necurate și a acțiunilor karmice.

Pe scurt, anul păsării Phoenix este unul extraordinar, un an al schimbărilor, al transformărilor și al trezirii la realitate.

Sursa foto 123rf

Citește și Cine va avea noroc în Anul Cocoșului de Foc

Citește și Horoscop chinezesc: Ce îți rezervă anul Cocoșului de foc

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Astro Fun
Vă recomandăm: