Angelica Huston

S-a născut pe 8 iulie 1951 în Santa Monica, California. Tatăl ei era regizor şi actor, iar mama primă balerină. Cu o frumuseţe misterioasă, aristocratică şi o înălţime de 1,78…
… Angelica a făcut modeling în adolescenţă şi a primit mici roluri, mai ales în filmele tatălui ei. După anii 70 s-a orientat exclusiv către film, şi a câştigat succesul în “Poştaşul sună întotdauna de două ori” alături de Jack Nicholson, cu care a avut o relaţie încă din 1973.

Relaţia lor a durat, cu tot cu întreruperi, 16 ani. A câştigat un Oscar pentru “Prizzi’s Honor”, fiind a treia generaţie – după tatăl şi bunicul ei – care obţine o astfel de statuetă. “Gardens of Stone”, “Familia Addams” sau “The Grifters” sunt alte filme în care Angelica şi-a dovedit calităţile actoriceşti, ieşind din umbra tatălui ei. A fost căsătorită cu un sculptor între 1992 şi 2008, când acesta a decedat.

Despre înfăţişarea ei, Angelica spunea: “Au fost momente când îmi uram nasul. Dar creşti şi începi să realizezi că poate nu e un lucru rău că nu te-ai născut o Barbie.”

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedeta zilei

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: