Angelina Jolie VS. Jennifer Aniston

Angelina l-a câştigat pe Brad Pitt, dar cine câştigă bătălia vestimentară între Jennifer Aniston şi Angelina Jolie îmbrăcate în acelaşi stil?
Momentul de început al războiului a fost când Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston şi apoi a început o relaţie cu partenera sa din Mr.and Mrs Smith , Angelina Jolie. Bătăliile mediatice între cele două actriţe au fost evenimentele anului 2008!

Angelina Jolie a sosit pe covorul roşu de la Cannes într-o rochie Versace din şifon de culoarea pielii, iar la începutul anului Jennifer apare cu acelaşi stil de crăpătură lateral senzuală la gala Globurilor de Aur. 2010. Jennifer a purtat de asemenea o creaţie Versace, ceea ce ne face să ne gândim că războiul nu s-a terminat între orgoliile vedetelor de la Hollywood!

Semnătura rochiilor Versace este acea croială simplă, vaporoasă, dar senzuală prin mici detalii excepţionale. Ceea ce explică de ce ambele vedete au ales Versace.

Acum te lăsăm pe tine să decizi cine câştigă această bătălie vestimentară! Cine crezi că arată mai bine cu o astfel de rochie decupată adânc pe lateralul corpului?

Votează în sondajul de mai jos!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Modă
Vă recomandăm: