Angelina Jolie adoptă încă un copil

De Cristina Popa pe 12 noiembrie 2009

Într-o lume în care o familie are în medie unu – doi copii, Angelina Jolie şi Brad Pitt ies din tipar. Deşi au deja şase copii, mai nou actriţa vrea să înfieze şi o fetiţă din Siria.
Familia Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt este cu totul excepţională… atât din punct de vedere numeric, cât şi din punct de vedere al naţionalităţilor membrilor.

În 2002, pe vremea când era căsătorită cu Billy Bob, Angelina l-a adoptat pe Maddox din Cambodgia, iar patru ani mai târziu, a înfiat-o şi pe Zahara din Etiopia.

În mai 2006, la un an după ce a început povestea de dragoste cu Brad Pitt, Angelina a născut şi primul ei copil natural, o fetiţă pe nume Siloh.

Din Vitenam, Angelina şi Brad l-au adoptat apoi pe Pax, în vârstă de cinci ani, în mai 2007, iar în iunie anul trecut cei doi actori au devenit părinţii gemeilor Vivienne Marcheline şi Knox Leon.

În ciuda faprului că Brad nu este foarte încântat de ideea de a creşte numeric familia, se pare că Angelina este determinată să le aducă celor şase copii o surioară din Siria. Mai mult, surse apropiate celor doi susţin că în actele de adopţie va fi trecut doar numele ei.

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară