A fost concediat pentru un mesaj pe Twitter

Müller Tamás, angajat al unei companii de telefonie mobilă a fost concediat această săptămână după ce vinerea trecută a postat pe reţeaua de socializare Twitter, un mesaj necorespunzător.

Totul a început, vineri, atunci când T-Mobile a avut probleme cu reţeaua sa de telefonie mobilă din Ungaria.

Şi concurentul Vodafone a avut probleme cu conectarea apelurilor telefonice aşa că, pentru a-şi menţine clienţii informaţi, a decis să utilizeze Twitter.

Primul comunicat dat pe Twitter dat de T-Mobile suna cam aşa:

“Reţeaua T-Mobile Ungaria este parţial defectă. Software-ul este vinovat”

Apoi pentru a calma spiritele cei de la T-Mobile au mai trimis un tweet: “Nu va exista o declaraţie oficială cu privire la problema de reţea. Vă rugăm să aveţi răbdare!”.

Angajatul Tamás de la Vodafone, responsabil pentru calmarea mesajelor “nervoase” de pe Twitter, a decis că ar fi amuzant să răspundă T-Mobile cu un strop de umor şi a trimis un tweet cu textul: “Ok, dă-ne un beep!”

După acest eveniment, compania Vodafone deloc mulţumită de atitudinea angajatului ei, a transmis rapid un comunicat în care declara că nu are de-a face cu răspunsul trimis de angajat şi că ar da o mână de ajutor companiei T-Mobile pentru a remedia problema sa.

Ulterior comunicatului, compania Vodafone a mai declarat că această acţiune pe Twitter a fost neautorizată şi că va concedia angajatul pentru comportament neloial faţă de concurenţă.

Foto: Reddot Foto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Carieră

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: