Andreea Raicu, vacanţă exotică în Seychelles

De Unica.ro pe 11 ianuarie 2010

Din posturile şi fotografiile apărute pe blogul Andreei Raicu în ultimele două zile, aflăm că după escapada din decembrie în Thailanda, vedeta Prima Tv a plecat din nou în vacanţă…
… de data aceasta, alături de prietena ei, Roxana Voloşeniuc.

Însă, ca de fiecare dată când vine vorba de viaţa ei personală, Andreea ne oferă informaţii cu jumătăţi de masură şi, deşi nu menţionează pe ce meleaguri a ajuns, la o analiză mai amănunţită, de pe blogul Roxanei reuşim să aflăm suficiente detalii cât să ne satisfacem curiozitatea.

Se pară că pentru cele două vacanţa a început pe 9 ianuarie când au pornit spre un spre un tărâm de vis – Seychelles, un arhipelag din Oceanul Indian. Iar o zi mai târziu, Andreea scria:

„Am ajuns cu vaporul pe insula superbă recomandată de toate ghidurile de călătorie şi de prieteni ca un must dinainte de a pleca. Într-adevăr spectaculoasă! Plantaţii de cocotieri şi vanilie, zeci de ţestoase gigante, o apă de un turcoaz tulburător, roci imense care ieşeau din ocean creand un peisaj de-a dreptul incredibil.”

După încă o zi, Roxana Voloşeniuc, mai puţin secretoasă, ne impărtăşa şi ea primele impresii:

„Trebuie să-i mulţumesc lui Alexandru Abagiu pentru că mi-a scris lista completă a lucrurilor pe care trebuie să le văd/vizitez/cumpăr în Seychelles. Azi am bifat primul loc, respectiv insula La Digue situată la o oră şi jumătate cu vaporul de insula Mahe, unde stăm noi.

Excursia cu vaporul a fost un fel de sport extrem, oceanul fiind foarte învolburat, la jumătate din pasageri le-a fost rău. Am fost răsplătiţi la destinaţie. Nimic nu poate descrie plaja Anse Source D’argent…”

Foto: Arhivă Ringier

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"