Poze: Andreea Raicu şi Simona Pătruleasa, superbe la un eveniment monden

De Erika Chivu pe 12 aprilie 2013

Andreea Raicu şi Simona Pătruleasa au fost printre cele mai frumoase prezenţe la un eveniment monden are a avut loc joi seară la Bucureşti. Cum ţi se par ţinutele lor?
Printre cele mai rafinate apariţii de la lansarea unui nou parfum de lux, Andreea raicu şi Simona Pătruleasa, au purtat ţinute trendy, dar foarte elegante.
Andreea Raicu a fost un exemplu de stil şi eleganţă într-o fustă nude cu franjuri şi un maiou lejer: ne plac pantofii ei aurii, foarte trendy în acest sezon. A mai purtat un clutch negru şi bijuterii discrete.
Simona Pătruleasa a strălucit ca o divă de la Hollywood într-o ţinută neagră cu pantaloni evazaţi şi un top cu dantelă pe mâneci. Clutchul metalic s-a potrivit de minune cu hainele.
Cele două dive, împreună cu Anca Serea, Albertina Ionescu, Ellie White, Giulia Nahmany, Sonia Argint Ionescu şi alte vedete, au participat la lansarea noului parfum Salvatore Ferragamo, “Signorina”, creat de Sophie Labbe şi Juliette Karagueuzoglou Eevnimentul a avut loc într-o atmosferă sofisticată, într-una dintre cele mai frumoase şi elegante clădiri istorice din Capitală, Casa Vernescu.
Care din cele două ţinute îţi place mai mult?
 

Andreea Berecleanu a dezvăluit care este secretul unei vieți de cuplu fericite

Andreea Berecleanu a dezvăluit care este secretul unei vieți de cuplu fericite