Andreea Marin Bănică

De Corina Buhagiar pe 21 decembrie 2009

S-a născut la 22 decembrie 1974, la Piatra Neamţ. Are o soră, Cristina şi un frate, Ionuţ. A urmat Universitatea din Iaşi, dar s-a specializat apoi în Jurnalism şi relaţii publice…
 la „Thompson Fundation” şi Universitatea din South Carolina. Emisiunea care a făcut-o celebră este „Surprize, Surprize”, emisiune care a câştigat 5 ani la rând premiul „Cea mai bună emisiune socială TV” acordat de TV Mania. Andreea a adunat foarte multă experienţă profesională în timpul colaborarii ei cu TVR 1 şi astfel a fost inclusă in Topul 50 cele mai de succes femei din România, făcută de revista Capital.

Este de asemenea director de programe la Prime Time World Broadcast, o companie internationala din Madrid, Spania. A cochetat şi cu fimul, şi cu scrisul, este imaginea unor firme renumite precum L’Oreal sau BMW, a fost gazdă a numeroase showuri gen Eurovizion sau Cerbul de Aur, a luat interviu la numeroase personalităţi şi e singura jurnaşistă română care a urcat pe Kilimanjaro.

A fost de mai multe ori desemnată „cea mai sexy româncă”. Este căsătorită din 2006 cu Ştefan Bănică Junior şi au o fetiţă, Ana Violeta.

La mulţi ani, Andreea!

Prima poză cu Florin Busuioc, după ce a fost externat din spital

Prima poză cu Florin Busuioc, după ce a fost externat din spital