Andreea Marin Bănică

S-a născut la 22 decembrie 1974, la Piatra Neamţ. Are o soră, Cristina şi un frate, Ionuţ. A urmat Universitatea din Iaşi, dar s-a specializat apoi în Jurnalism şi relaţii publice…
 la “Thompson Fundation” şi Universitatea din South Carolina. Emisiunea care a făcut-o celebră este “Surprize, Surprize”, emisiune care a câştigat 5 ani la rând premiul “Cea mai bună emisiune socială TV” acordat de TV Mania. Andreea a adunat foarte multă experienţă profesională în timpul colaborarii ei cu TVR 1 şi astfel a fost inclusă in Topul 50 cele mai de succes femei din România, făcută de revista Capital.

Este de asemenea director de programe la Prime Time World Broadcast, o companie internationala din Madrid, Spania. A cochetat şi cu fimul, şi cu scrisul, este imaginea unor firme renumite precum L’Oreal sau BMW, a fost gazdă a numeroase showuri gen Eurovizion sau Cerbul de Aur, a luat interviu la numeroase personalităţi şi e singura jurnaşistă română care a urcat pe Kilimanjaro.

A fost de mai multe ori desemnată “cea mai sexy româncă”. Este căsătorită din 2006 cu Ştefan Bănică Junior şi au o fetiţă, Ana Violeta.

La mulţi ani, Andreea!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedeta zilei
Vă recomandăm: