Andreea Grămoşteanu

Andreea Grămoşteanu este actriţa care intrepretează personaje precum Mihaela Rădulescu, Romaniţa Iovan sau Monica Gabor în parodia “Mondenii” difuzată de Prima TV.
S-a născut la 30 octombrie 1978 şi a copilărit pe malul mării, la Constanţa. Şi-a dorit să fie actriţă încă din clasa a III-a. Un număr de ani mai tărziu absolvea Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică "I. L. Caragiale", specializarea Arta Actorului, iar în prezent este studenta la master în Arta Actorului şi Teatru în Echipa.

Andreea a jucat în numeroase piese de teatru, precum "O noapte frutunoasă", "Livada cu vişini", "Omul care aduce ploaia", "Tartuffe", "Fluturii sunt liberi", "Adio, Carmen", "Născut vinovat". A cochetat şi cu cinematografia, în filme ca: "Restul e tăcere", în regia lui Nae Caranfil, "Jacquou le Croquant", a lui Laurent Boutonnat, "Un acoperiş deasupra capului", regizat de Adrian Popovici, dar şi în sitcom-ul "Ultimul stinge lumina", în regia lui Gelu Colceag.
“Actoria este starea mea de fiinţă şi nefiinţă” spune Andreea, ca dovadă că pentru ea actoria e mult mai mult decât o simplă meserie.

foto: Mediafax

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedeta zilei

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: