Andreea Esca se confesează: “Ne dădeau câte una peste fund, ca la cal.”

Puțini știu că Andreea Esca, una dintre cele mai importante prezentatoare de știri din România, înainte de a ajunge jurnalistă, a făcut înot de performanță.

Aceasta recunoscut, într-un interviu acordat revistei Tango, că a fost bătută de antrenorii de la cursurile de înot. “Eu nu știu oameni care să fi făcut performanță altfel în România. Ne dădeau câte una peste fund, ca la cal. Cu șnurul de la fluier, ud, când ne dădeau una peste fundul gol, cu apă, să vezi ce viteză luam! Sau cu șlapul ud… Cel puțin în perioada aceea nu era un alt fel de a-i face pe copii să meargă mai repede decât pot ei natural. Așa era atunci!”.

Citește și Andreea Esca, imposibil de recunoscut la un concert Carla’s Dreams. Cum şi-a făcut apariţia ştirista

Vedeta a declarat că nu o deranja această metodă de instruire. “”Nu, pe mine nu m-a deranjat. N-am cunoscut alte metode”.

Acum doi ani, vedeta ProTv enumera avantajele practicarii unui sport de performanta în revista The One. “Te invata sa fii un bun soldat. Nimeni nu indraznea sa comenteze ceva daca antrenorul te punea sa faci sute si sute de bazine chiar daca nu mai puteai sa-ti misti picioarele. Apoi, te inveti sa suporti multe in numele victoriei. Nu cred ca exista inotator care sa nu fi luat niste snururi de la fluier ude pe fund sau cate un slap care se mula groaznic pe piele. Si atunci sa vezi ce viteza prinzi… “

Citește și Si-a dat frâu liber imaginatiei! Andreea Esca, asa cum nu ai mai vazut-o! Ce a facut la o petrecere!

În prezent, Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Este căsătorită cu Alexandre Eram, om de afaceri francez cu care are doi copii, Alexia și Aris.

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: