Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu, juriul de la „Românii au talent”

De Erika Chivu pe 19 iulie 2010

Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu sunt cei trei juraţi desemnaţi să aleagă cei mai talentaţi concurenţi la „Românii au talent”.
Emisiunea „Românii au talent”, care va începe în curând la ProTV, va fi jurizată de trei nume celebre în showbiz-ul autohton: Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre. Misiunea lor este să descopere talentele ascunse ale românilor, dându-le şansa să devină celebri.

Andra speră să descopere o nouă Susan Boyle

Partea mai blândă a juriului, Andra, spune că va pune mare preţ pe originalitate şi că se va interesa nu numai de talentul concurenţilor ci şi de povestea lor de viaţă. Artista speră să găsească o persoană la fel de talentată ca Susan Boyle şi cu o poveste la fel de impresionantă.

„Pe plan muzical, mă impresionează calitatea interpretării, dar şi amprenta personală”, a psus Andra.

Mihai Petre, un jurat sever

Dacă ne luăm după apariţiile lui la „Dansez pentru tine”, Mihai Petre va fi probabil cel mai dur membru al juriului. El spune că nu va ierta nicio greşeală şi că este gata să facă o selecţie riguroasă a concurenţilor.

„Voi fi un jurat corect şi cât se poate de obiectiv. Talentul, după părerea mea, este o calitate dobândită sau dezvoltată care trebuie să impresioneze. O persoană talentată este o persoană înzestrată cu aptitudini remarcabile, indiferent de domeniu”, spune dansatorul.

Şi el spune că urmăreşte să găsească nu doar oameni care cântă sau dansează bine, ci oameni impresionanţi, ieşiţi din comun.

Andi Moisescu, uşor înţepător

Cât despre Andi Moisescu, el este nerăbdător să descopere adevărata dimensiune a talentului românesc şi se bucură că are ocazia să vadă „ce nici prin minte nu i-a trecut”. 

„Ca jurat, o să fiu exact aşa cum sunt eu în viaţa de zi cu zi. Uşor înţepător, dar înţelegător şi respectuos. O să urmăresc să râdă cât mai multă lume şi să plângă cât mai puţină” a anunţat Andi Moisescu.

Marele premiu, 120.000 de euro

Înscrierile au început deja pe site-ul emisiunii „Românii au talent”, iar cei care s-au înscris vor putea încerca să-i impresioneze pe juraţi la preselecţiile care vor avea loc în Timişoara, Cluj, Piatra Neamţ, Constanţa şi Bucureşti. 

Concurenţii se pot înscrie individual sau în echipă. Nu contează vârsta, meseria sau talentul cu care vor să impresioneze, nici dacă sunt profesionişti sau amatori. Important este să fie talentaţi. Organizatorii showului anunţă că marele premiu va fi în valoare de 120.000 de euro.

„Românii au talent” este inspirată de formatul internaţional „Got Talent”, care a avut un mare succes în cele peste 30 de ţări care l-au difuzat. Emisiunea a adus faima multor oameni talentaţi, până atunci necunoscuţi publicului.

Foto: PR

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional