Andra a filmat un nou videoclip

De Cristina Popa pe 13 noiembrie 2009

Andra a recurs la o imagine sexy şi a filmat un nou videoclip regizat de Iulian Moga. Piesa se numeşte „Colţ de suflet” şi este un featuring realizat împreună cu Adi Cristescu.
La câteva luni de la apariţia albumului „Iubeşte-mă astăzi, iubeşte-mă mâine”, Andra lansează şi un nou videoclip, pentru piesa „Colţ de suflet”. 

Iulian Moga, regizorul videoclipului, a ales 5 locaţii diferite pentru filmare, întreaga echipă, în frunte cu protagoniştii, fiind prezentă pe platourile de filmare mi bine de 24 de ore.

Cadrele filmate cu Andra au avut loc într-o superbă vila din Cernica şi o surprind pe Andra în ipostaze foarte sexy, atitudine pe care artista a abordat-o la sugestiile regizorului.

În ceea ce priveşte noua imagine din clip, artista a lucrat cu o echipă de profesionişti. Machiajul poartă semnătura Andrei Manea, hair stylingul a fost asigurat de Camelia Negre, iar ţinutele au fost alese de către Inei.

Un featuring cu Adi Cristescu, „Colţ de suflet” reprezintă cel de-al doilea single promovat de pe albumul „Iubeşte-mă astăzi, iubeşte-mă mâine”, un „manifest” pentru dragoste, dedicat celor care iubesc sau au iubit.

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"