Anda Adam, operată de urgență. Care este starea vedetei

De Mădălina Manole pe 07 februarie 2018
În urma participării la Exatlon, emisiune transmisă pe Kanal D, Anda Adam s-a ales cu o experiență minunată, dar și cu o problemă de sănătate pe măsură.

Anda Adam a părăsit show-ul de televiziune filmat în Republica Dominicană după o accidentare serioasă la genunchi, fiind nevoită chiar să apeleze la cârje pentru a se putea deplasa. Ei bine, dacă la început a crezut că nu este nimic grav, iată că artista a mers la un consult mult mai amănunțit și vestea proastă nu a întârziat să vină. Conform postării sale de pe Instagram, Anda Adam are ligamentele rupte și astăzi va intra de urgență în sala de operație.

„Dragi prieteni, din nefericire trebuie să mă operez de urgență! Situația genunchiului meu este mai complicată, am o ruptură acută de ligament și trebuie înlocuit! Mâine dimineață întru pe mâinile domnului doctor Filipescu și sper să îmi revin cât mai repede! Doamne ajută!” – a scris Anda Adam pe Instagram.

UPDATE: Anda Adam a ieșit din sala de operație cu zâmbetul pe buze și primul lucru pe care l-a făcut a fost să-și liniștească fanii. Aceasta a postat o primă fotografie de pe patul de spital și un mesaj de mulțumire pentru toți cei care au susținut-o și au încurajat-o în toată această perioadă.

A trecut momentul dificil, operația a fost cu succes și iată-mă din nou cu zâmbetul pe buze. Vă îmbrățișez pe toți și vă mulțumesc pentru toate mesajele de încurajare! Iar voi dormi la noapte fără Evelin!” – a transmis Anda Adam.

Citește și – Ce a primit Anda Adam de la fiica ei înainte să plece în Republica Dominicană

Citește și – Jojo i-a rupt turta fetiței sale. Ce a ales Zora de pe tavă

Sursă foto: Instagram

Ce a făcut Michelle Obama când o profesoară i-a spus că nu este suficient de bună pentru a fi admisă la Princeton

Ce a făcut Michelle Obama când o profesoară i-a spus că nu este suficient de bună pentru a fi admisă la Princeton