Anahi revine în România

De Unica.ro pe 28 ianuarie 2010

Artista readuce ritmurile fierbinţi la Bucureşti. Anahi le va oferi celor care îi iubesc muzica piese de pe ultimul său album, „Mi Delirio”, lansat după destrămarea trupei RBD. Concertul va avea loc pe 13 martie, începând cu ora 20.00, la Sala Palatului. Turneul artistei a început pe 5 decembrie 2009 şi va dura până în mai 2010.

Biletele vor fi disponibile în perioada 28-31 ianuarie pe site-ul www.biletoo.ro. Începând cu 1 februarie, acestea vor putea fi achiziţionate şi din reţeaua magazinelor Diverta, Germanos şi Vodafone, de la casa de bilete a Sălii Palatului, magazinul Muzica, librăriile Cărtureşti, şi online de pe site-urile www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.vreaubilet.ro,www.ticketpoint.ro, www.eventim.ro şi www.blt.ro.

Preţul unui bilet variază între 50 şi 250 RON.

Anahi a înregistrat cinci materiale discografice şi trei DVD-uri care s-au vândut în milioane de exemplare în întreaga lume. Inainte de a se implica în proiectul RBD, frumoasa actriţă a lansat trei albume solo: „Hoy Es Manana” (1996), „Anclado en Mi Corazon” (1997), „Baby Blue” (2000).

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară