Alegeri vestimentare pe care le fac fashionistele curajoase

De pe

Când vine vorba de modă, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să te bucuri de tendințe cât sunt, încă, valabile. Trebuie, însă, să ai mereu grijă să nu renunți la stilul tău personal, în timp ce adopți un trend sau altul. Dacă vrei să ieși din tipare, fă alegeri curajoase, pe care cele mai multe femei le evită.
Poartă paiete în timpul zilei. Hainele cu paiete sunt o alegere perfectă pentru seară, însă le porți purta fără probleme și în timpul zilei. Multe femei cred că, dacă poartă paiete ziua, vor ajunge să semene cu un glob de discotecă, însă există câteva trucuri pentru a adopta acest trend. În primul rând, poartă piesa cu paiete cu alte haine casual. De exemplu, dacă ai o fustă sclipitoare, combin-o cu un tricou cât mai simplu. Elena Perminova a purtat un sacou cu paiete cu o pereche de pantaloni și un top negru și a obținut o ținută perfectă pentru zi.

Haine metalizate

Nu te gândi că hainele metalizate te fac să arăți ca și cum ai fi venit din viitor. Dacă știi cum să le porți, arată fabulos. Miroslava Duma a purtat o jachetă oversized gri metalizat cu o pereche de sandale fine și a arătat ca o divă. Dacă ți se pare prea mult, optează, la început, pentru pantofi metalizați, genți sau accesorii, iar după ce te obișnuiești, treci la pantaloni, rochii sau tricouri.

Haine transparente

Piesele transparente au devenit populare în această vară și nu par să se demodeze. Ai grijă, însă, să nu arăți prea mult, pentru a nu părea vulgară.

Combinații de imprimeuri

Combinațiile de imprimeuri sunt o altă alegere curajoasă pe care o poți face. Bulinele și dungile merg perfect împreună, însă poți încerca mai mult: imprimeuri mari cu imprimeuri mici, modele geometrice și flori și orice altă combinație îți vine în minte.
 

Reacția Danei Rogoz după discuția despre vaccinare dintre Olivia Steer și dr. Mihai Craiu

Reacția Danei Rogoz după discuția despre vaccinare dintre Olivia Steer și dr. Mihai Craiu