Afacerile la sfârşit de an

De Corina Buhagiar pe 11 decembrie 2009

Unii se gândesc deja la vacanţa de iarnă. Alţii, dimpotrivă, trag tare să recupereze pe ultima sută de metri. Cum influenţează astrele afacerile, în acest sfârşit de an?
11 decembrie, e una dintre zilele bune pentru muncă şi bussines. Până pe 10 decembrie, Mercur în cuadratură cu Saturn făcea toate demersurile greoaie. Aducea pentru cei mai mulţi o încetineală în gândire şi prune în gură, iar proiectele se loveau de nişte piedici neprevăzute.

14, 15, 16 decembrie sunt destul de neprielnice. Uranus e în cuadratură cu Soarele, iar asta aduce o mare agitaţie, în special bărbaţilor. Pericolul de a te precipita şi de a lua o decizie fantezistă, nerealistă, pe care să o regreţi apoi, e mare. Nevoia acută şi încăpăţânată de „libertate” te poate îndemna să-ţi prezinţi demisia hodoronc-tronc.

Abia de pe 17 pe 21 decembrie lucrurile devin relativ acceptabile. Dacă mai ai ceva important de rezolvat anul acesta, o negociere, o fuziune, o vânzare – cumpărare, care nu mai supărtă amânare până la anul, programează-le în această perioadă.

Din 22 decembrie Soarele intră în Capricorn. În mod normal, aceasta ar favoriza cariera şi afacerile, dar acum aspectele tensionate pe care le are cu Saturn şi cu Pluto le pot compromite. După 26 decembrie Mercur, patronul afacerilor şi al comerţului, intră în mişcare retrogradă, aşa că mai bine pleci în vacanţă!

Foto: Shutterstock

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional