Pictură pe numere cu flori, activitatea care aduce primăvara în orice colț al casei tale!

Ce element al naturii înveselește mai mult casa, dacă nu florile? Culorile și parfumul lor învăluie rapid încăperile, realizând un ambient care îți bucură sufletul. Emoțiile transmise de buchetele florale emană euforie chiar și de pe pânza tablourilor. 

O grădină cu flori, un câmp de lavandă sau de floarea-soarelui te transpune imediat într-un cadru natural în care orice grijă dispare. Cu un set de pictura pe numere flori poți crea propriile oaze de culoare, cu care să te delectezi atunci când ești acasă. Indiferent de talentul tău artistic, cu aceste seturi nu poți da greș, fiecare etapă fiind ghidată. 

Tematica florilor cuprinde o gamă diversă de modele exclusive de tablouri pe numere, care te vor seduce prin abundența nuanțelor și te vor relaxa ori de câte ori îți vei începe călătoria pe aripile pensonului. Cu ajutorul picturii pe numere poți crea tabloul dorit, ca un profesionist. Tot ce trebuie să faci este să îți alegi modelul care te inspiră și să dai startul aventurii artistice. 

Pictură pe numere cu flori, activitatea care aduce primăvara în orice colț al casei tale!
pictura pe numere flori

Profită de această activitate minunată atunci când stresul te pune în dificultate sau când vrei să scapi de monotonie. Pictura este una dintre cele mai eficiente forme de terapie, alungând norii tristeții și aducând din nou curcubeul speranței și al fericirii pe cerul vieții tale. 

De ce să alegi un set de pictură pe numere flori?

Deși poate părea o activitate banală, aceasta necesită multă atenție, precizie și concentrare. Pe lângă efectul de relaxare, aceasta facilitează perfecționarea tehnicii în timp, mai ales când îți dorești să pictezi la un nivel avansat. Seturile de pictură pe numere sunt soluția perfectă pentru a deprinde individual realizarea contururilor, formelor și a tranzițiilor elegante dintre nuanțe. Cu ajutorul acestor kituri te vei putea detașa de cotidian și vei alimenta în sens constructiv pasiunea pentru pictat. 

Cum să realizezi un tablou ca un profesionist?

  • Corelează cifrele înscrise pe harta tabloului din setul de pictură pe numere cu flori cu tuburile de vopsea aferente, pentru a crea cu exactitate modelul ales;
  • În cazul picturii florilor, este indicat să începi cu pictura fundalului, pentru a evita riscul de a trece accidental cu vopsea peste petalele deja pictate sau de a crea un contur inestetic de jur împrejurul acestora; 
  • Învăluie florile într-o lumină dramatică, prin aplicarea tehnicii de umbre și contrast. Pentru ca florile să aibă un aspect cât mai realist, va trebui să înveți cum să deschizi la culoare nuanțele din zonele luminoase ale petalelor și cum să închizi la culoare nuanțele petalelor din zonele umbrite.

Ce include setul de pictură pe numere cu flori?

În setul de pictură vei găsi toate articolele de care ai nevoie pentru a realiza un tablou splendid. Iată care sunt acestea!

● Pânza din bumbac în diverse dimensiuni, cu desen conturat, întinsă pe ramă din lemn;

● Tuburi cu vopsea acrilică de înaltă calitate ce nu necesită amestecarea cu apă;

● 4 pensule de dimensiuni diferite;

● O coală de hârtie tip ciornă cu desenul conturat pentru exercițiu înainte de a picta pe tablou;

● Cleme metalice pentru a agăța tabloul unde vrei tu după ce îl termini;

● O cutie din carton de calitate, lucios, cu mâner și design personalizat, ce poate fi oferită cadou.

Consultă oferta de pictură pe numere flori și alege tabloul preferat! Kitul complet îți va asigura o experiență autentică, de neuitat, care îți va da aripi creatoare. Relaxează-te, pictează în funcție de numere și bucură-te de propria operă de artă!

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!