(P) Pacanele cu speciale

De unica pe

    În afară de sloturile care rulează  pe parcursul jocului diverse combinaţii de pictograme,  unele din cele mai căutate păcănele de către pariori sunt cele care determină speciale. Specialele sunt  jocurile gratuite care ţi se oferă odată cu apariţia scatterului pe trei din rolele slotului la o singură rotire. În general ele oferă între 7 şi 15 spinuri unde se rulează pictograma aleasă aleatoriu sau multiplică cu factor x2 sau x3 toate combinaţiile câştigătoare din specială.  Ar mai trebui să şti că majoritatea dintre ele folosesc teme istorice cum ar fi civilizaţii de mult apuse dar şi alte teme care ar putea stârni imaginaţia jucătorului la online HEX România. Toate însă îţi aduc o grafică încântătoare şi un fundal muzical plăcut.

Top 4 jocuri

  1. Book of Ra – te introduce în lumea antică a Egiptului. Cea mai puternică zeitate egipteană, Ra, zeul soarelui te familiarizează cu  frumuseţea şi misterul civilizaţiei egiptene. Pe lângă cărţile de joc pictogramele cu cel mai puternic impact sunt cele ale scarabeului, sfinxului şi evident al zeului Ra. Simbolul wild aici este reprezentat de cartea lui Ra şi în afară de faptul că înlocuieşte orice altă pictograma din joc determină şi jocuri gratuite. Pe parcursul acestora se rulează simbolul selectat aleatoriu de către joc care are caracter expandabil. Poţi obţine astfel câştiguri „ full screen”, dar şi celelalte combinaţii sunt de interes.
  2. Versailles Gold – Sigur cunoşti faptul că regele Ludovic XIV al Franţei a fost denumit „ regele soare” datorită bogăţiei şi opulentei pe care o afişa. Culoarea aurului se regăseşte astfel în fundalul jocului, dar ceea ce te introduce cu adevărat în aerul epocii sunt simbolurile acelei vremi, respectiv regele, regina, cardinalul şi caleasca regală. Fiind cele mai bine plătite simboluri ele pot fi cu adevărat puse în valoare pe parcursul specialei. În acest joc speciala este lansată la apariţia scatterului pe trei coloane ale jocului care afişează simbolul selectat aleatoriu pe parcursul ei. Scatterul care este şi wild-ul jocului este stilizat prin chipul regelui Ludovic XIV într-un nimb de raze solare. 
  3. Witches’ Charm – Nu îţi trebuie curaj să joci acest slot. Tema este intr- adevăr axată pe vrăjitorie dar acest lucru nu trebuie să te sperie. Cu simboluri puternice precum casa vrăjitoarelor, pisica neagră şi bufniţa , cele două surori vrăjitoare consultă globul de cristal pentru a vedea de câte câştiguri o să beneficiezi. Wild-ul, căci el este atotvăzătorul glob de cristal, îndeplineşte aici şi rolul de scatter care te trimite destul de des în lumea specialelor. Odată ajuns aici beneficiezi de 15 rotiri gratuite care multiplică câştigul cu x3. Şi dacă eşti norocos apariţia pe durata rulării specialei a încă trei astfel de simboluri  îţi aduce alte 15 rotiri gratuite.
  4. Sweet Cheese – Este un slot simpatic cu şoricei care care se învârt unde altundeva decât pe masa de bucătărie! Simboluri delicioase precum tortul, stiva de clătite, cocteilul trezesc interesul celor două şoricioaice aristocrate care le urmăresc pe toată perioada jocului. Simbolul wild este aici caşcavalul şi poate apărea pe toate rolele jocului, o combinaţie de 5 astfel de simboluri aducând un câştig substanţial. În plus mai ai parte de încă un wild, şoricelul cu cadouri care te va surprinde în mod plăcut. Simbolul cursei de şoareci are aici un rol benefic întrucât aduce speciala unde toate rotirile gratuite beneficiază de multiplicator x2.

Concluzii

 Indiferent de preferinţele pe care le ai , în afară de destinderea pe care păcănelele le oferă, partea în care poţi face bani este una care te atrage în mod deosebit. Rămâne doar că intuiţia să te ghideze spre alegerea cea mai oportună şi câştigul pe care ţi-l doreşti de atâta vreme să se materializeze cât mai curând.