ADfel, o săptămână de publicitate la Motoare

De Nicoleta Galeteanu pe 26 iulie 2010

Surprize în lift, seara sutienelor, concursuri de mesaje şi karaoke, proiecţii şi parodii de reclame sunt doar câteva „senzaţii tari româneşti” oferite în acest an de ADfel, la cea de-a cincea ediţie.
Prin urmare, chiar dacă nu te numeri printre cei pasionaţi de publicitate sau de parodierea reclamelor autohtone, tot ai un motiv să mergi, dacă nu astăzi, 26 iulie, atunci mâine sau poimâine, dar nu mai târziu de 1 august, pe terasa La Motoare din Bucureşti.

Pentru cei punctuali, programul începe de la ora 6 seara, dacă vor să nu piardă niciun eveniment din cele peste 70 de execuţii şi programe neconvenţionale pregătite la ediţia din acest an.
 
Astăzi, cine are chef de râs, la Lăptăria lui Enache, Teo are stand-up despre reclame, de la ora 21:00, iar o oră mai târziu se dă startul concursului prin „SMS Playboy„.

Cine ajunge marţi, nimereşte exact la lecţia de canto, dar la un „ADfel de karaoke” de la 20.00, şi are ocazia spă vadă şi cele mai amuzante proiecţii propuse de companii.

S-au pregătit, de asemenea, concursuri de scurtmetraje, un Institut de relaxare şi exeperienţe cinematografice inedite pe care merită să le vezi.

ADfel este singurul eveniment de publicitate neconvenţională din România, care propune brandurilor o altfel de publicitate

Foto: Agerpres 

Prima poză cu Florin Busuioc, după ce a fost externat din spital

Prima poză cu Florin Busuioc, după ce a fost externat din spital