Aceeaşi rochie, două siluete. Cui îi stă mai bine?

Chiar dacă modelul acestei rochii este acelaşi, diferenţa dintre siluetele lui Kim Kardashian şi a lui Gwyneth Paltrow este atât de mare, încât ai impresia că vorbeşti despre două ţinute diferite.

Cu silueta ei tonifiată şi uşor băieţească, Gwyneth Paltrow are o predilecţie pentru rochiile cu croieli clasice şi linii simple. Nu este de mirare că actriţa a optat pentru această creaţie Emilio Pucci pentru a ieşi în evidenţă la premiile Emmy. Eleganţa dantelei combinată cu paietele strălucitoare şi cu tăietura îndrăzneaţă din zona abdomenului au făcut din Gwyneth Paltrow o adevărată apariţie pe covorul roşu.

Kim Kardashian a îmbrăcat şi ea ţinuta semnată de Emilio Pucci la Festivalul de film de la Cannes. Spre deosebire de formele-i filiforme ale lui Gwyneth Paltrow, soţia lui Kanye West s-a remarcat prin silueta rubicondă, dar şi prin accesoriile statement. Nu este prima dată când starleta a fost surprinsă de criticii de modă purtând modele care fuseseră apreciate pe alte vedete. Ţie care dintre cele două îţi place?

(Sursa foto: Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Modă
Vă recomandăm: