Această vilă din București poate fi cumpărată cu 950.000 de euro. De ce este excelentă dacă vrei să faci o investiție imobiliară

De Unica.ro pe 16 mai 2018

Investițiile în proprietăți imobiliare au devenit tot mai populare în ultimii ani, acestea fiind foarte ofertante atunci când vine vorba despre câștigurile pe care le poți obține.

Probabil că, la rândul tău, te-ai gândit să faci o astfel de investiție, dar nu știi exact ce tip de proprietate ar putea să îți aducă cele mai multe beneficii pe termen lung.

O opțiune bună în București este, de exemplu, cea a achiziționării unei vile cu notă istorică și aer nobil, care este atractivă pentru mulți potențiali chiriași, captivează privirile trecătorilor prin elementele sale arhitecturale deosebite și se poate transforma în timp într-un activ chiar mai valoros pentru proprietar.

Faptul că, în general, astfel de vile se află în zona centrală sau ultracentrală a orașului nu poate fi decât un avantaj în plus. Potențialii chiriași pot fi astfel retaileri, firme care își doresc un spațiu de birouri aparte sau aflate în căutarea unui spațiu comercial care să le ofere un vad bun și proximitate față de zona centrală.

O astfel de proprietate a fost scoasă recent la vânzare pentru suma de 950.000 de euro, este localizată în zona Armenească din București, la doar câteva minute de Piața Universității, și se află în portofoliul RE/MAX Freedom Group, parte a rețelei de agenții RE/MAX România.

Vezi continuarea pe imobiliare.ro!

Prima poză cu Florin Busuioc, după ce a fost externat din spital

Prima poză cu Florin Busuioc, după ce a fost externat din spital