Accesorii TinaR realizate de designeri romani

De Unica.ro pe 15 noiembrie 2009

TinaR lanseaza prima colectie de accesorii realizata integral de designeri romani.
Accesorii TinaR realizate de designeri romaniTinaR lanseaza prima colectie de accesorii realizata integral de designeri romani.

TinaR a lansat prima colectie 100% romaneasca de accesorii, sub un brand special creat in acest scop. TinaR investeste astfel in designerii autohtoni si in creativitatea lor, numindu-i „Alchimisti” pe cei 11 autori care au capacitatea de a transforma un material obisnuit intr-un accesoriu pretios, unic, creat sa completeze si sa defineasca personalitatea femeilor.

Alchimistii – laboratorul propriu de accesorii de la TinaR
TinaR este un brand cunoscut femeilor din Romania pentru oferta vasta de articole de imbracaminte, pentru toate stilurile: de la tinute casual sau office, pana la tinute indraznete – dedicate celor mai curajoase femei. De astazi, insa, oricine va trece pragul unuia din cele 5 magazine TinaR selectionate* pentru a gazdui creatiile Alchimistilor, poate sa-si accesorizeze aceste tinute intr-un stil unic. Colectia contine accesorii diverse: brose, cercei, bratari, inele, coliere, fundite, bentite, curele, portofele, posete si altele.

Accesorii TinaR realizate de designeri romaniColectia de accesorii este conceputa de 11 designeri romani reuniti de catre TinaR special pentru acest proiect. Autorii, unii deja consacrati sub propriul lor nume sau al unui brand personal, sunt: Biba Bijoux (de Andreea Vaduva), Burp (de Nicoleta Iordanescu si Rodica Savulescu), Fandacsia (de Cosmina Nicolescu), Gourmandise (de Svetlana Caliman), Oana Calin, Selyem Katalin-Júlia si Madaras Péter, Radha (Oana Niculaie), Senseplastique (de Alexandra Ion), Virginia Toma, Zazine (de Teodora Vladescu) si Alexandra Albu.

Accesorii TinaR realizate de designeri romaniAccesoriile din colectia Alchimistii sunt create in serii mici, dar care datorita procedeelor de fabricare dobandesc caracteristici speciale, devenind astfel obiecte unicat. Ele vor putea fi cumparate doar din magazinele selectionate TinaR. Accesoriile Alchimistilor au la baza tehnici si materiale dintre cele mai diverse (presare, decupaje, termocolare, prelucrare termica, drapare, coasere, capsare si altele – plus plastic, plexiglas, piele, metal, snur, pene, panza, etc).

Accesorii TinaR realizate de designeri romaniAgenda TinaR din acest an este plina de proiecte care au ca scop promovarea valorilor romanesti din spatiul urban, in special din domeniul modei si al design-ului vestimentar. Iata de ce divizia de creatie de la TinaR colaboreza cu comunitatea bloggerilor de moda din Romania, reprezentata prin Romanian Fashion Bloggers (RFB). De aceea, in cadrul proiectului special Alchimistii a fost creat un set special de accesorii pentru RFB cu ocazia lansarii acestei colectii.

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"