A urcat într-un alt avion din greșeală și a trăit un adevărat coșmar la aterizare

Samuel Jankovsky, un om de afaceri în vârstă de 29 de ani din Marea Britanie, s-a urcat în avion pentru a se întoarce acasă în Essex din Koln, Germania și a adormit timp de o oră după decolare. Când s-a trezit, a realizat că se îndreaptă spre o direcție greșită și a văzut pe ecrane că avionul trecuse deja pe deasupra Marii Britanii și traversa Atlanticul.

„Am urcat în avion m-am gândit că este prea mare pentru un zbor atât de scurt, dar nu am stat să analizez prea mult situația. Mi-am pus căștile și am adormit. Când m-am trezit, trecusem deja de Marea Britanie și am întrebat persoana de lângă mine ce se întâmplă și mi-a spus că zburăm în Las Vegas. Am fost șocat și am întrebat dacă putem întoarce avionul. Nici nu știam că Eurowings are curse spre Las Vegas”, a povestit bărbatul.

Jankovsky susține că biletul său de avion a fost verificat de trei ori de compania aeriană, însă nimeni nu și-a dat seama că el trebuia să ajungă pe aeroportul Stansted, din Londra, ci nu în Las Vegas.

Când a aterizat pe Aeroportul Internațional McCarran din Las Vegas, bărbatul susține că a fost tratat ca un „criminal în serie” de către autorităţile americane, care l-au ameninţat că îl vor reține pentru că nu are viză.

 „Am fost tratat ca un infractor când am ajuns în SUA, pentru că nu aveam o viză. Un angajat din aeroport mi-a spus că am o oră să iau un zbor înapoi spre Koln. Dacă ratam zborul, m-ar fi reținut mai multe zile”, a mai spus Jankovsky, care îi învinuiește pe reprezentanții companiei aeriene că nu au sesizat faptul că el avea alt bilet.

La întoarcere, însoțitorii de zbor m-au tratat ca pe un criminal în serie, deși nici eu nu voiam să fiu în acel avion. Au crezut că m-am furișat în avion, ca să prind un zbor ieftin spre Las Vegas”, a adăugat el.

Compania aeriană Eurowings i-a interzis să mai zboare cu aeronavele lor, așa că omul de afaceri a reușit să se întoarcă în Koln, de unde a călătorit în Stuttgart, pentru a lua o altă cursă spre casă. Deși Koln se află la doar 308 de mile de Londra, Samuel a călătorit peste 17.000 de mile pentru a ajunge înapoi acasă.

„Întreaga experienţă nu numai că mi-a costat timpul, dar şi 878,66 euro”, a mai spus el.

Citește și – ”O doamnă mi-a cerut să-i schimb locul. Nu voia să stea lângă un negru”

Citește și – 15 dezvăluiri ale piloților care îți vor schimba modul în care privești o călătorie cu avionul

Foto – 123rf

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: