A perfect gentleman

Daca noi ne putem lauda cu o colectie intreaga de cravate, esarfe si accesorii pentru gat, de ce s-ar lasa …

Daca noi ne putem lauda cu o colectie intreaga de cravate, esarfe si accesorii pentru gat, de ce s-ar lasa Adamii mai prejos? In ultimul timp, si barbatii opteaza pentru astfel de “artificii”, dar cravata ramane totusi simbolul universal al masculinitatii. Si cifrul perfect pentru personalitatea… lui!

STRIPES. AND STARS?!

SECRET DECODER: Modelul clasic, “dungat”, il tradeaza drept o fire conservatoare, traditionalista si destul de refractara schimbarilor de orice fel.

UNI MANIA

SECRET DECODER: Chiar daca pare un tip introvertit si timid, nu lasa aparentele sa te insele! E, de fapt, o fire indrazneata, caruia ii place sa iasa in evidenta.

IMPRIMERIA NATIONALA

SECRET DECODER: Modelele de cravate in care abunda imprimeurile fanteziste tradeaza o personalitate care respinge, din start, monotonia si rutina. Pentru el, detaliile fac oricand diferenta.

IN CARTOON MOTION

SECRET DECODER: Chiar daca e haios, fii pe pace, nu e chiar atat de serios! E un tip dezinvolt, dar si dezinvoltura poate trada, de cele mai multe ori, lipsa oricarei intentii serioase.

SKIN ON SKIN

SECRET DECODER: Nu se da in laturi de la a testa senzatii tari ori placeri interzise. Din contra, pare ca nu poate trai “in priza” fara ele!

TEXT: Andreea Glodea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Modă
Vă recomandăm: