Hai să vezi ce “A fost odată în România”!

… o paralelă între trecut şi prezent, un proiect despre România actuală şi cea din timpul lui Nicolae Ceauşescu, va fi demarat pe 1 decembrie, de Ziua Naţională a României.
Campania “A fost odată în România” reprezintă o serie de 21 de materiale cu de poveste, despre o realitate pe care mulţi au trăit-o în perioada comunistă.

În echipă cu Nadina Câmpean şi Petre Nechita, şeful secţie investigaţii Antena 1, Oana Despa, va analiza momente de referinţă din perioada ceauşistă şi vor face o paralelă cu România prezentului.

Telespectatorii îşi vor putea aminti în fiecare zi despre epoca de aur a sportului românesc, cu Nadia Comăneci şi primul zece din istora mondială a gimnasticii, despre alimentaţia raţională impusă de medicul personal al lui Ceauşescu şi aşteptatul la cozi.

Vor urmări subiecte cum ar fi sporirea forţată a populaţiei şi decreţeii, programele de revelion, sau organizarea socialistă a turismului românesc. Toate vor fi puse în comparaţie cu România actuală.

Campania “A fost odată în România” va fi difuzată în fiecare zi, în timpul Observatorului, la Antena 1, în perioada 1-21 decembrie.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: