7 predicții ale penultimului sezon din ”Game of Thrones”

Fanii seriei fenomen ”Game of Thrones” vor avea o vară plină cu entertainment de calitate! Începând cu 17 iulie, personajele lor favorite se întorc pe micile ecrane pentru sezonul cu numărul șapte. Fiind penultimul sezon, cu doar 7 episoade, putem estima că vom avea parte de multe secvențe macabre, așa cum ne-am obșinuit. Însă hai să vedem care sunt cele 7 previziuni pe care noi le considerăm cele mai relevante, judecând după imaginile din trailer și nu numai.

1. 5 personaje apar până la finalul sezonului 8

Având în vedere că actorii (Peter Dinklage, Emilia Clarke, Kit Harington, Lena Headey, and Nikolaj Coster-Waldau) care interpretează figurile centrale din serial tocmai au reînnoit contractale cu HBO, pe perioada sezonului 7 și 8, ne asigură că vom avea parte de ele până la final. Sau nu…nu știm niciodată când Jon Snow va fi trădat din nou.

George R. R. Martin scriitor game of thrones

2. Mama Dragonilor ajunge în Westeros

Deși în carte, călătoria lui Daenerys către Wasteros, se desfășoara de-a lungul mai multor ani, noi sperăm ca sezonul următor să o vedem ajunsă la destinație. Această predicție este întârită de imaginile dezvăluite de HBO, unde Mama Dragonilor este surprinsă în sala tronului din Wasteros, gata să redobândească ”tronul de fier”.

mama-dragonilor-hbo-game-of-thrones-daenarys

3. Reîntâlnirea fiilor rătăcitori, Lannister

Odată cu sosirea lui Daenerys, Tyrion Lannister, sfătuitorul ei, se va întoarce automat acasă, luând inevitabil contact cu familia Lannister. Piticul, cel mai probabil, va avea grijă de bunul demers al lucrurilor cât timp Mama Dragonilor este ocupată, încercând să negocieze cu frații săi gemeni: Cersei și Jaime care îi poartă pica de când acesta le-a ucis tatăl.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: