7 lucruri indispensabile vara

De Unica.ro pe 27 august 2018
Vara e vremea vacanțelor și a relaxării. Este acea perioadă din an în care mai uităm din griji și ne întoarcem atenția spre noi, spre dorințele noastre, spre pasiunile care ne fac viața mai frumoasă. Și, chiar dacă nu ne putem ignora responsabilitățile, vara e anotimpul în care ne bucurăm cel mai mult de mare, de aer curat, de natură, în general.

Timpul petrecut în aer liber, în sezonul estival, înseamnă automat că din trusa noastră de cosmetice nu ar trebui să lipsească un produs cu factor de protecție solară. Știm deja cât de important este să ne protejăm pielea, atât pentru frumusețe, cât mai ales pentru sănătate.

Pe lângă crema cu SPF, vara e anotimpul în care ne îmbrăcăm cel mai sumar și preferăm materialele naturale, care să ne dea o stare de confort și să ne ducă cu gândul la vacanță chiar și atunci când cutreierăm străzile fierbinți ale orașului. De aceea, o rochie vaporoasă, cu un imprimeu cool, sau poate în culoarea noastră preferată, e un alt must-have în această perioadă.

Și pentru că orice femeie vrea să arate mereu bine, vara e anotimpul în care lupta cu celulita se intensifică mai mult ca oricând. O cremă de slăbit eficientă, cu rezultate dovedite, din ingrediente naturale, ar trebui să fie pe lista de cumpărături a oricărei femei. Vara vrem să arătăm bine, să ne simțim încrezătoare în corpurile noastre, de aceea și interesul nostru pentru produsele de îngrijire crește. Celulita nu ne poate strica planurile, însă acum există soluții la îndemâna tuturor care să te ajute să ai silueta pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna.

Când arăți bine, și te simți bine în propriul corp, nu-ți mai rămâne decât să te relaxezi. O carte bună nu ar trebui să-ți lipsească din geantă vara, pentru că nimic nu se compară cu câteva ore de lectură în aer liber, la umbra unui copac sau sub o umbrelă, pe plajă.

Nici apa termală nu ar trebui să-ți lipsească din geantă în sezonul estival, pentru că tenul tău are nevoie de împrospătare și pentru că nimic nu se compară cu senzația de răcorire pe care ți-o oferă vaporii de apă, într-o zi fierbinte.

Cât despre accesorii – o pereche de ochelari de soare și o pălărie îți vor fi suficiente în zilele toride. Bucură-te de vremea frumoasă și acordă-ți mai mult timp pentru micile plăceri… până la urmă acesta e adevăratul farmec al verii, nu-i așa?

Andreea Berecleanu a dezvăluit care este secretul unei vieți de cuplu fericite

Andreea Berecleanu a dezvăluit care este secretul unei vieți de cuplu fericite