6 tipuri de blugi de damă la modă în primăvara-vara 2017

Nu este nimic mai satisfăcător decât o pereche de blugi care îți vin perfect. O pereche de jeans care devin un fel de a doua piele, care se asortează cu totul și care te fac să te simți încrezătoare și gata de cucerit lumea.

În 2017, nu trebuie să alegi doar o pereche de blugi. Ai 6 tipuri de blugi de damă la modă în primăvara-vara 2017 din care poți alege.

Blugi de damă la modă în primăvara-vara 2017

S-au purtat și în sezoanele anterioare și rămân în trend și în 2017 – blugii rupți. În primăvara-vara lui 2017 se vor purta blugii rupți și foarte rupți în stil Boho.

  • Blugi închiși la culoare

O pereche de jeanși extrem de purtabilă este varianta blugilor închiși la culoare. Îi poți purta de dimineața, la birou până seara la o întâlnire. Dacă vrei să îți cumperi o pereche de blugi în sezonul primăvară-vară 2017 alege blugii închiși la culoare.

 

A photo posted by Jaclyn (@jacmystyle89) on

 

  • Blugii lejeri

Blugii skinny nu dispar în sezonul primavară-vară 2017, ci se transformă. Devin mai confortabili, mai lejeri, mai puțin elastici. Consideră asta o scuză și ia-ți o pereche de blugi confortabilă, dar sexy.

  • Blugii pătați cu clor

Blugii prespălați sau blugii care par a fi pătați cu clor revin în trend, sezonul primăvară–vară 2017 după ce au fost huliți în anii 90 și iubiți în anii 80. O pereche de jeans prespălați pot aduce un suflu nou în garderoba ta, sunt tinerești și cool.

A photo posted by Justifashion (@justifashion27) on

  • Blugii albi

Printre tipurile de blugi de damă la modă în primăvara-vară 2017 se află și blugii albi. Sezonul cald este perfect pentru o pereche de jeanși albi. Sunt fresh, cool și șic.

  • Blugii cu aplicații

Gucci i-a adus în prim plan și vedetele i-au purtat și transformat într-un trend – blugii cu aplicații. În sezonul primăvară-vară 2017 se poartă blugii cu broderii, blugii cu mărgele, blugii cu petice colorate sau blugii cu aplicații de dantelă. Toți blugii devin mai feminini, mai eleganți datorită aplicațiilor.

Sursa foto Instagram

Citește și Ce ne cumpărăm în perioada de reduceri? Blugi ieftini, sub 50 de lei

Citește și Știi de ce buzunarele blugilor au capse? Află explicația!

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Modă

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: