5 semne că nu săruți prea bine

Nimeni nu vrea să fie trecut pe lista foștilor prieteni sau prietene care nu știau să sărute. Poate sunt lucruri mult mai grave ca un iubit sau iubită care nu sărută prea bine, dar totuși nu vrei să rămâi în memoria cuiva cu o asemenea reputație.

Cum îți dai seama că nu săruți prea bine?

Din moment ce nu sunt prea multe persoane care îți vor spune verde-n față că nu săruți prea bine, cum poți afla dacă ai nevoie de antrenament suplimentar în materie de sărutat.

  • Simți că partenerul tău se îndepărtează de tine, nu se apropie

Dacă un sărut este plăcut, partenerul se va lipi de tine, nu se va îndepărta. Ceva este în neregulă în felul în care săruți sau poate respirația ta nu e chiar proaspătă.

  • Nu ai încredere în tine

Abilitățile și calitățile tale vor avea de suferit dacă nu ai niciun pic de încredere în forțele proprii. Să săruți înseamnă să te lași purtat de val, iar acest lucru are de suferit dacă ți-e frică.

  • Primești instrucțiuni

Dacă ți s-a întâmplat să primești direcții de la partenerul tău este un semn clar că nu săruți prea bine. „Uite așa”, „nu-mi atinge părul” sau „stai un pic”.

  • Vă loviți dinții… des

Uneori se mai mai întâmpla ca dinții voștri să se mai atingă (să dăm vina pe pasiune), dar dacă se întâmplă destul de des înseamnă că undeva greșești.

  • Nu vă atingeți destul buzele

În timpul unui sărut este important și limbajul corpului, așa că dacă corpul tău este crispat și mâinile tale nu ating partenerul pe păr, pe gât, pe față, pe talie etc înseamnă că nu săruți prea bine.

Sursa foto 123rf

Citește și De ce închidem ochii atunci când ne sărutăm

Citește și Ce înseamnă dacă te sărută pe frunte

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Relaţii
Vă recomandăm: