4 idei de cadouri pentru vizitele surpriză la prieteni de sărbători

De Unica.ro pe 27 decembrie 2017

Sărbătorile de iarnă sunt despre familie, prieteni, cei dragi, despre copilărie și relaxare, despre visare și zâmbete. Motiv pentru care în fiecare an, de sărbători, și tu obișnuiești să îți petreci cea mai mare parte din vacanță alături de persoanele pe care le consideri cele mai apropiate. Vizitele surpriză sau mesele speciale sunt extrem de comune în această perioadă, ar fi și păcat să fie altfel. Așa că, data viitoare, când te pregătești să pleci spre casa unor persoane apropiate ție, nu uita să iei și ceva bun cu tine, poate un cadou de care să se bucure toată lumea.

4 idei de cadouri pentru vizitele surpriză la prieteni de sărbători:

  1. Un cadou care va destinde complet atmosfera

Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți lua cu tine pentru o vizită surpriză la niște prieteni este o astfel de sticlă de brandy. Toată lumea de la masă se va bucura de ea și va destinde, în mod garantat, atmosfera. În plus, acest tip de băutură este recunoscut și pentru beneficiile pe care le aduce organismului. Consumat în cantități moderate, brandy-ul, obținut în urmă procesului de distilare a vinului, protejează împotriva formării cheagurilor de sânge, dar și atacurilor de inimă.

  1. Gustările perfecte pentru această perioadă din an

Sărbătorile de iarnă nu sunt complete fără gustările delicioase preparate special pentru această perioadă din an. O altă idee excelentă de cadou care va fi pe gustul tuturor este un coș plin cu prăjituri, plăcintă, cozonac și chec, de toate tipurile și gusturile. Îți garantăm că la sfârșitul serii nu va mai rămâne nimic nemâncat. Desigur, îți vom recomanda ca în această perioadă din an să consumi cu moderație orice e dulce sau conține multe grăsimi, dar știm că îți va fi extrem de dificil să îți potolești poftele.

  1. Un platou spectaculos

Dacă ești convinsă că pe masa celor care te-au invitat vei găsi toate bucatele tradiționale de sărbători, ieși puțin din rutina acestei perioade și caută să schimbi gustul dulce pentru unul mai sărat. Încearcă să surprinzi pe toată lumea cu un platou spectaculos cu brânzeturi delicioase. Poți adăuga alături de el și boabe de struguri, dar și câțiva pumni cu miez de nucă. Nu există persoană care să nu savureze un platou de brânzeturi, poate cu puțină șuncă subțire alături, dar și cu un pahar de alcool. Va fi exact gustul pentru care puțini s-au pregătit de aceste sărbători și un contrast pe care îl vor ține minte multă vreme de acum încolo. Cine știe, poate pornești o tradiție nouă în cercul tău de prieteni.

  1. Pentru ore întregi de distracție

Am vorbit destul despre mâncare, așa că trebuie să trecem și la acțiune, nu? Poți să dai viață petrecerii de sărbători alături de prietenii și familia ta venind în vizită cu câteva jocuri speciale de societate. Reprezintă cea mai amuzantă cale să petreceți ore întregi cu zâmbetul pe buze.

Orice ai alege să duci cadou în vizitele din această perioadă specială din an, un singur lucru contează cu adevărat: Ca toți cei de la masă să se simtă bine, fericiți și relaxați. Compania reciprocă este cea mai importantă.

Sursă foto: Shutterstock / Copyright: By gpointstudio

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"