35 de vedete – de la tinereţe până la bătrâneţe (II)

De Cristina Popa pe 25 ianuarie 2010

Odată cu trecerea anilor, bărbaţii din show-biz-ul autohton arată din ce în ce mai bine. Drept mărturie stau fotografiile lui Florin Piersic Jr, ale lui Cătălin Botezatu sau Tudor Chirilă.
Dacă ele au beneficiat de servicii şi produse cosmetice avansate şi de proceduri de chirurgie estetică de rutină devenind parca din ce în ce mai frumoase şi mai stilate odată cu înaintarea în vârstă, ei au s-au maturizat şi au îmbătrânit, în majoritatea cazurilor, în mod natural.

Totuşi, pe lângă schimbarile impuse de trecerea timpului şi implicit de moda în continuă actualizare, un stil de viaţă sănătos şi o preocupare mai mult sau mai puţin accentuată pentru aspectul fizic au avut un rol determinant pentru imaginea de care barbaţii din show-biz-ul românesc se bucură astăzi.

Precum în cazul unui vin bun, în majoritatea cazurilor trecerea anilor a adus un plus de calitate  reprezentanţilor sexului tare… cel puţin la nivel estetic.

Aruncă o privire în galeria foto alăturată şi aminteşte-ţi de tinererii de altă dată!

Vrei să ştii cine arată mai bine la 40 de ani decât la 20 şi cine a involuat din punct de vedere al stilului şi la capitolul vedete feminine? Descoperă schimbările aici!

Foto: Arhiva Ringier

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"