3 zodii afectate de echinocțiul de toamnă 2017

Echinocțiul de toamnă va aduce echilibrul în viețile noastre. Ne vom aminti de lecțiile și planurile făcute la ultimul echinocțiu, în luna martie. Exact ca în perioada recoltei, vom începe să culegem roadele semințelor plantate în primăvară.

Echinocțiul de toamnă 2017. Care sunt zodiile afectate

Berbec –  se deschid răni

Acest echinocțiu o să redeschidă răni mai vechi. Va trebui să încerci să vindeci cele mai întunecate și dureroase răni pe care ai încercat să le ascunzi.

Din păcate, aceste răni, dar și anumite persoane din anturajul tău vor sta în calea ta spre obiectivele pe care vei încerca să le atingi în această perioadă. Va trebui să faci un pas în spate, să reevaluezi situația și să încerci o altă abordare.

Leu – toamna le aduce creativitate

Echinocțiul de toamnă aduce leilor multă inspirație și dorința de a crea. Aceștia se vor simți motivați să își atingă obiectivele și vor ajunge să își dorească să petreacă mult mai mult timp alături de cei dragi.

Vor avea un boost de încredere și inițiativă. Leii își vor transforma experiențele de viață în ceva creativ, vor scrie, vor picta etc.

Capricorn – intensificarea dorinței de a fugi

Pentru cei născuți sub semnul Capricornului, echinoțiul de toamnă aduce dorința de a fugi, de a călători, de a schimba peisajul și de a se regăsi.

Capricornii vor observa că își doresc să învețe lucruri noi, vor dori să citească mai mult, să meargă la muzee, la teatru etc. Ideile originale vor curge pentru și creativitatea va fi stimulată.

Sursa foto 123rf

Citește și Când este echinocțiul de toamnă în 2017. Ziua va fi egală cu noaptea

Citește și 5 zodii care joacă murdar

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Astro Fun
Vă recomandăm: