3 vești despre viitor

Pentru că tot suntem la început de an, am făcut un exercițiu de imaginație despre viitor.

Bio-obsesia de club
Cum obsesia pentru produsele bio ia avânt din ce în ce mai mult, nu e departe ziua în care lângă orice locantă nocturnă respectabilă se va deschide un plafar. După o noapte de dans și dezmăț, îți vei putea cumpăra pentru acasă niscaiva ceai de pufuliță-cu-flori-mici sau tinctură de coacăze, ca să te dregi a doua zi dimineață. Mai mult, lucrurile vor lua asemenea proporții, încât chiar și cluburile vor fi obligate să prepare cocktailuri 100 % bio. Laptele pentru White Russian va fi cel obținut din producție proprie, fiecare club fiind obligat să crească cel puțin o vacă în acest scop. Barmanii care vor fi găsiți, în urma raidurilor nocturne ale Bio-Poliției, că servesc Bloody Mary făcut din suc de roșii pe bază de concentrați și conservanți, vor fi amendați cu 10 zile de muncă în folosul comunității la o fermă ecologică.

Tirania eco-bârfelor
În viitor, toată lumea va fi ecologistă, dacă nu radicală, atunci măcar moderată. Așadar, clasicele bârfe de tipul “Ai văzut ce bull-bar de prost gust și-a tras Dorel pe mașină?” vor fi înlocuite de șoapte pline de gravitate: “Îl știi pe Bogdan? Am auzit ceva groaznic despre el: tipu’ se spală pe dinți fără să-nchidă robinetul!” sau “Dă-l naibii pe de Mihai. E genu’ cu ditamai amprenta de carbon!”.

Bărbatul Emoțional pe bază de senzori
O parte dintre femei își vor da seama, în sfârșit, că n-au cum să-și îmbunătățească partenerii, așa că vor renunța definitiv la ei, preferând să-și cumpere de la orice supermarket (mai ales în perioada de sărbători, la un preț redus) Bărbatul Emoțional. Datorită unor senzori speciali și a tehnologiei de ultimă generație, acesta va reacționa la fiecare schimbare de mood a proprietarei, fiind capabil să râdă, să lacrimeze, să spună glume (cu excepția celor despre blonde) și să consoleze, toate acestea de mai multe pe minut. Bărbatul Emoțional se va putea cumpăra și într-un pachet special pentru mamele singure, având un program special și foarte avantajos ce-i permite să se implice în creșterea copiilor. Va putea fi comandat prin teleshopping, sunând la un număr de telefon cu tarif normal, iar fondurile obținute vor fi donate pentru promovarea cocktailurilor organice.

Citește și O aplicație pentru relația perfectă

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Prietenii Unica

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: