3 obiceiuri simple cu ajutorul cărora o femeie a reușit să slăbească 70 de kilograme

În urmă cu cinci ani, Emily Puglielli și soțul ei au participat la o nuntă la care cuplul căsătorit a plasat camere de vederi pe mese pentru ca oaspeții să poată face fotografii în timpul petrecerii. Când a văzut pozele, femeia în vârstă de 38 de ani a fost șocată să descopere că era cea mai grasă invitată de la nuntă.

Femeia cântărea atunci 136 de kilograme și a decis că este timpul să facă o schimbare majoră în viața ei. După ce s-a documentat în legătură cu mai multe diete, a decis să urmeze dieta low-carb.

„Am eliminat pâinea, zahărul, chipsurile și alți carbohidrați din alimentația mea și a funcționat pentru mine”, explică  Emily Puglielli.

În doar un an de zile, ea a reușit să scape de 50 de kilograme pur și simplu prin eliminarea carbohidraților din dieta ei și mergând pe jos. Apoi a decis să își intensifice programul de sport și și-a luat un antrenor personal.

Cu toate că arăta foarte bine la exterior, Emily începuse să simtă niște furnicături în picioare. S-a dus la medic și a aflat că avea o vertebră ruptă care îi atingea nervii și a fost supusă unei intervenții chirurgicale de fuziune spinală.

Motivation Monday! So in October 2012 someone sent me the picture on the top left from a wedding and I was really upset with the way I looked, I knew that things needed to change, that I needed to change! Fast forward 5 years later and I can’t even begin to tell you what I’ve been through physically and mentally, but this is what determination, perseverance, and struggle can get you. I refused to quit despite being dragged down by so many challenges. If I’ve learned one thing it’s that you will fall, that’s inevitable, but you need to get back up and get back up, and get back up! Last night I was at a wedding again with my husband, only this time I couldn’t wait to take pictures!

A post shared by Emily Puglielli (@ejrashaw) on


Timp de șase luni de zile, nu a putut merge și începuse să ia din nou în greutate. Era în depresie pentru că nu putea face deloc mișcare. Treptat, cu ajutorul unui specialist, a început să facă din nou mișcare, chiar dacă acest lucru a însemnat doar urcarea și coborârea treptelor din casă. A început din nou să slăbească și, două luni mai târziu, a putut chiar să alerge.

Acum Emily Puglielli este mulțumită de greutatea ei, dar și de ceea ce a a învățat despre ea în urma acestei experiențe. Iată sfaturile ei pentru cei care vor să slăbească:

1. Ai încredere că îți poți depăși limitele

„O să ajungi într-un punct în care o să zici <Nu, nu pot să fac asta!>. Însă adevărul este că ești capabil să faci mai multe lucruri decât ai crede”, este sfatul lui Emily.

2. Nu fiecare zi este perfectă

„O mulțime de oameni reușesc să slăbească, apoi au o zi mai proastă care se va transforma într-o săptămână rea. Nu ai voie să greșești! Constanța în timp te ajută să îți îndeplinești obiectivele. Nu trebuie să renunți”, mai spune ea.

3. Fii consecvent

„Totul ține de consecvență. Odată ce ai început să merge la sală, trebuie să îți păstrezi acest obicei. Te vei simți mai bine apoi”, este ultimul sfat dat de Emily Puglielli celor care vor să slăbească.

Citește și – O femeie a slăbit 70 de kilograme după ce a eliminat patru alimente din dieta sa

Citește și – 10 sfaturi de slăbit de la o adolescentă care a dat jos 20 de kilograme într-un timp record

Foto – Shutterstock

Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Sănătate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: