3 lucruri pe care le-am învățat după moartea mamei

Carmel Breathnach, o femeie născută în Irlanda și-a pierdut mama pe când avea doar 11 ani. Cancerul ovarian este cel care i-a răpit mama. Carmel a vrut să-și împărtășească experiența și altora și a scris o carte “A Lovely Woman”.


Irlandeza a ținut să le spună celor care îi citesc blogul care au fost cele trei lucruri pe care le-a învățat după moartea mamei ei.

  • Durerea nu e liniară și nu se exprimă doar prin lacrimi

E normal să suferi și fiecare suferă în mod diferit. Suferința vine câteodată însoțită de mânie, tristețe, vină, frică sau pace. E neprevăzută și obositoare.

Femeia a povestit că a plâns în ziua când și-a pierdut mama, a plâns la înmormântare, dar nu a plâns și în anii ce au urmat. Când avea în jur de 20 de ani a început să se simtă tristă când o prietenă a ântrebat-o despre mama ei. Ziua Mamei i-a declanșat în fiecare an tristețe, dar a simțit pierderea uriașă când a început să-și caute o rochie de mireasă. A simțit o presiune undeva în piept și și-a dat seama că suferința vine tot din iubire. Trebuie să accepți și dragostea și durerea și pierderea.

  • Nu poți înlocui persoana respectivă

Nimeni nu o poate înlocui pe mama. Fiecare persoană își iubește mama în felul ei. Mama ne iubește necondiționat, ne vrea binele, ne îngrijește, ne ascultă și ne dă sfaturi. Fiecare om simte că este prioritatea numărul unu a mamei.

Carmel spune că nimeni nu o poate înlocui pe mama ei, persoana care a iubit-o mai mult decât s-a iubit pe sine. Aceasta mai povestește că acum caută mereu calitățile pe care le avea mama ei, căldura ei, compasiunea și bunătatea. Chiar dacă aceste calități le au și alte persoane din viața ei, nimeni nu o poate înlocui pe mama ei.

  • Există alți oameni care te iubesc și pe care o să-i iubești

Membrii familiei și prietenii te vor iubi mereu. Vei avea mereu pe cineva care te va iubi și pe pe cineva pe care îl vei iubi.

În numele mamelor care ne-au arătat primele ce înseamnă iubirea trebuie să arătăm și noi dragoste celor din jur.

Sursa foto Facebook

Citește și Era atât de deformat încât medicii au sfătuit-o pe mama să-și lase copilul să moară de foame. Iată cum arată azi

Citește și O mamă este șocată de comportamentul copiilor ei, așa că decide să le dea o lecție

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: