(P) Un Crăciun Magic by FREYWILLE | Advertorial, Genţi şi accesorii, Modă | Unica.ro

(P) Un Crăciun Magic by FREYWILLE

        Bijuterii de lux unice ca inspirație și “know how”, o colecție care transmite emoție prin culorile puternice și laitmotiv.

     Pentru cei în căutarea unui cadou special, cea mai sofisticată linie FREYWILLE, 18k Gold&Diamonds, îmbină prețiozitatea emailului cu rafinamentul briliantelor și monturi din aur masiv. Ca un simbol al luxului, această colecție creează o armonie perfectă între designul artistic încântător și nostalgia unui cadou special.

     Pentru cei în căutarea unui cadou special, cea mai sofisticată linie FREYWILLE, 18k Gold&Diamonds, îmbină prețiozitatea emailului cu rafinamentul briliantelor și monturi din aur masiv. Ca un simbol al luxului, această colecție creează o armonie perfectă între designul artistic incantător și nostalgia unui cadou special.

     Artiștii FREYWILLE, experți în arta emailării și în modelarea aurului, aleg întotdeauna cele mai prețioase materiale pentru a atinge perfecțiunea și a asigura longevitate, creând astfel piese care își păstrează în timp valoarea și compoziția artistică. Fiecare piesă îmbină perfect culorile vibrante cu strălucirea briliantelor, într-o uniune seducătoare ce îndeamnă la visare și adaugă o strălucire aparte sezonului festiv.

     Colier: Pandantiv Luna Picolla, accesoriu cu 10 briliante și lanț Angel Hair; Brățară Diva cu briliante

     Decorul din email prețios are ca sursă de inspirație celebrul tablou “Irinaland over the Balkans”, împreună cu întreaga filosofie de geniu a lui Friedensreich Hundertwasser. Tabloul datat în 1969, a fost dedicat unei actrițe și țării natale a acesteia, Bulgaria, reflectând atmosfera plină de pasiune a unei romanțe de vară. Coloristica bogată ce îmbină în mod impresionant decorul de un galben roial cu nuanțele calde și pline de energie creează o operă de artă vie, ce marchează prin simbolistica puternică a spiritului liber și aventurier.

Cercei Luna Piccolissima cu briliante; Inel Luna Piccolissima cu briliant

      Colecția Imperial 18k Gold and Diamonds, are la bază o conexiune specială între culorile putenice, expresia de natură artistică și prețiozitatea materialelor folosite de artiștii noștri în atelierul FREYWILLE din inima(centrul) Vienei.

Recomandari
Mai multe din Modă
Vă recomandăm: