13 filme horror noi pe care trebuie să le vezi în noaptea de Halloween 2017

Jigsaw

Una dintre cele mai cunoscute francize horror din toate timpurile se întoarce, ducând semnătura scenariilor sadice ale criminalului Jigsaw la nivelul următor.

The Belko Experiment (Experimentul Belko)

Filmul prezintă povestea a 80 de americani care se trezesc sechestrați într-un zgârie-nor din Bogota, Columbia, și sunt direcționați de către o misterioasă voce, venită din sistemul de interfon, către joc sângeros în care trebuie să ucizi sau ești ucis.

The Dark Tower (Turnul întunecat)

istolarul Roland Deschain străbate un peisaj deșertic dintr-un sumbru univers paralel, obsedat să dea de „omul în negru” și să ajungă la Turnul întunecat. De găsirea acestuia depinde viitorul a tot ceea ce îl înconjoară.

Rings (Avertizarea 3)

Cu treizeci de ani înainte de apariţia casetei ucigaşe, Samara Morgan este adoptată după ce mama ei naturală a înnebunit. Maltratată de părinţii adoptivi, Samara este închisă într-o fântână, ceea ce dă naştere celebrului blestem.

The Bye Bye Man (Bye Bye Man: Numele nerostit)

Când trei studenţi dau peste locaţia unei identităţi malefice, îşi dau seama că nu există decât un mod de a se salva: „nu-i spune numele, nu te gândi la el!”. Însă odată instalată în conştiinţă, această identitate preia controlul.

Citește și – Când este Halloween 2017

Citește și – Filmele lunii octombrie 2017

Foto – Northfoto

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: