13 fenomene extraterestre recente

De Nicoleta Galeteanu pe 26 aprilie 2010

Există sau nu extratereştri? Este o întrebare la care numeroşi oameni de ştiinţă au încercat de-a lungul timpului să găsească argumente în favoarea unui răspuns afirmativ.

Cunoscutul autor Stephen Hawking nu este singurul care consideră că extratereştrii sunt o certitudine, dar crede, în acelaşi timp, că aceştia sunt şi o ameninţare la adresa omenirii.  
  
Recent, Hawking a declarat că „ar trebui să ne ferim de extratereştri şi nu să îi căutăm, pentru că foarte probabil aceştia nu au intenţii paşnice. Cu toate acestea, „adevărata provocare va fi să vedem unde sunt extratereştrii”, a mărturisit omul de ştiinţă.  
  
Dar până să îi găsim noi, extratereştrii s-au grăbit înaintea noastră să ne viziteze. Potrivit unor mărturii incredibile, sau nu, vecinii din alte galaxii ne vizitează frecvent Pământul în apariţii fugitive şi misterioase.
  

Iată care sunt cele mai şocante fenomene extraterestre care au înmărmurit omenirea!

Vizită în Los Angeles

  
Un fenomen tulburător s-a petrecut pe 25 februarie 1942, când un obiect neidentificat a apărut deasupra oraşului Los Angeles, iar armata americană a declarat alertă de gradul 0. Întregul sistem de apărare antiaeriană al oraşului s-a pus imediat în mişcare, cerul a fost invadat de luminile proiectoarelor în căutarea obiectului, iar când acesta a fost localizat, tunurile au tras nu mai puţin de 1.400 de proiectile asupra lui.  

Peste două mii de martori oculari au privit cum obiectul supus tirului nici măcar nu se clinteşte, zburând nestingherit deasupra oraşului.  
  
Oficialităţile au dezminţit că ar fi vorba despre un obiect neidentificat şi au spus că soldaţii se află încă sub trauma atacului de la Pearl Harbour. 
În 1992 însă, când ufologii au avut acces la dosarul evenimentului, s-a descoperit un memoriu către preşedintele Roosevelt, scris de către comandantul radarului, în care acesta mărturisea că a dat alertă întrucât „14 obiecte zburătoare neidentificate de mari dimensiuni au apărut brusc în proximitatea Los Angeles-ului şi unul chiar în oraş”. 

Experienţa Roswell

În vara anului 1947, pe 2 iulie, oamenii de ştiinţă aveau să se întrebe dacă extratereştrii sunt capabili şi ei de erori tipic umane. Astfel, numeroşi locuitori ai statului New Mexico au mărturisit că au văzut cum un OZN s-a prăbuşit în apropierea de Roswell, iar armata americană a capturat epava navei, precum şi câteva cadavre.

  
Imediat după ce acest incident, guvernul american a înfiinţat Majestic 12, un comitet de oameni de ştiinţă, agenţi secreţi şi militari, însărcinaţi cu cercetarea cazului. Au existat 92 de martori şi 35 de rapoarte.  
  
Mulţi ufologi au convingerea că în Area 51 – cea mai bine păzită bază americană  – au ajuns şi cadavrele extraterestre implicate în incidentul Roswell. Mai mult, în 1989, un fost tehnician al bazei a afirmat că a văzut cu ochii lui nouă nave spaţiale extraterestre şi cadavrul bine conservat al unui nepământean. Martorul a arătat şi o serie de fotografii care prezentau disecţia unui extraterestru.  

Există viaţă pe Marte? 

    
În 1976, sonda spaţială Viking 1 a realizat o fotografie a regiunii Cydonia de pe planeta Marte, care includea o presupusă faţă umană care priveşte spre cer. Imaginile au creat o isterie întreagă printre cei care erau convinşi că este dovada clară a unei civilizaţii marţiene străvechi.

În 1988, fotografii la rezoluţie mai bună de pe planeta roşie au încercat să arate că este vorba de o simplă iluzie optică, dar mulţi cred că NASA tăinuieşte o civilizaţie extraterestră pe Marte.

EBE – extraterrestrial biological entity

  
În 1949, s-a raportat din nou un eveniment OZN. Un extraterestru care a supravieţuit unui alt accident a fost transportat la Los Alamos, un cunoscut centru de cercetări secret şi foarte păzit al armatei americane. Acesta a fot numit EBE – extraterrestrial biological entity -, fiind considerat un reptiloid uman. El a fost îngrijit, iar cercetătorii au încercat comunicarea cu EBE, fără succes însă. Extraterestrul a murit pe 18 iunie 1952, însă colonelul care l-a îngrijit a scris întreaga poveste în „Cartea galbenă”.  

Extraterestrul blond

  
Un alt fapt s-a petrecut pe 20 februarie 1954, la baza aeriană Muroc, California. Ofiţerii şi comandamentul bazei de la turnul de observaţie au văzut zburând un disc de aproximativ 60 – 100 metri diametru. Obiectul a fost observat timp de aproape o oră.  

Toţi cei de faţă au văzut aterizarea discului, din care au coborât oameni de aproximativ 1,30 m înălţime, cu părul blond. Călătorii din nava rotundă au luat contact cu pământenii, au făcut demonstraţii tehnice şi au părăsit apoi baza.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional