10 replici care demonstrează că membrii Familiei Regale Britanice au simțul umorului bine dezvoltat

Familia Regală reprezintă un veritabil standard al supremației britanice. Cu toate acestea, și ei apreciază glumele bune, iar uneori le place să se amuze pe seama lor.

Citește și – Ce simbolizează macii roșii pe care Familia Regală Britanică îi poartă în piept

Noi am adunat pentru tine 10 exemple ilare, care demonstrează că membrii Familiei Regale Britanice au simțul umorului bine dezvoltat:

Cu puțin timp înainte ca Ducesa de Cambridge să îl aducă pe lume pe Prințul George, Regina Elisabeta le-a zis jurnaliștilor: „Sper să se nască cât mai repede pentru că vreau să plec în vacanță”.

Când Ducii de Cambridge au fost întrebați de ce au întârziat la un eveniment, Kate a replicat în glumă: „Am așteptat să își aranjeze William părul”.

După nașterea primului său nepot, Prințul Charles a fost întrebat de ziariști dacă este fericit că a devenit bunic. Răspunsul lui a fost: „Mă bucur foarte mult! Și, de asemenea, este grozav că îți poți trimite nepoții înapoi la părinții lor oricând dorești”.

Așa caracterizează Prințul William talentul culinar al soției sale: „Mâncarea făcută de Kate este motivul pentru care eu sunt atât de slab”.

Când Prințul Charles s-a dus să o felicite pe câștigătoarea unui concurs de frumusețe din Anglia, i-a spus: „Tata mi-a spus că dacă vreodată o să întâlnesc o femeie într-o rochie ca a ta, trebuie să o privesc în ochi”.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: