10 piese de lenjerie must have

De Andra Pecingina pe 07 decembrie 2009

Ce vrea o femeie în afară de atenţie, afecţiune şi ciocolată? O serie de piese de lenjerie intimă care să o facă să se simtă mereu cea mai frumoasă fără să sacrifice confortul!
Femeile cu adevărat pasionate de frumuseţea lenjeriei intime au în dulap peste 50 de piese, fiecare unică în felul ei, dar există doar 10 tipuri de lenjerie pe care trebuie să le ai!

10 piese de lenjerie must have1.    Sutienul push up
Trebuie să recunoaştem că lumea nu ar fi la fel fără invenţia sutienului cu efect push-up. Mai nou acesta nu este doar o piesă practică ci şi senzuală, modelele din suprapuneri de dantelă şi satin sunt absolute fermecătoare.

2.    Slipul cu talie joasă
Slipul special pentru jeanşi cu talie joasă sau foarte joasă este sigur în topul nostru, pentru că fără el te-ai expune la tot felul de accidente estetice deloc de dorit. Alege un slip întreg cu margini din dantelă neagră pentru un efect ultrasexy.

10 piese de lenjerie must have3.    Piese în tendinţe
Volănaşele sunt în tendinţele sezonului pentru rochii, cămăşi din mătase dar şi piese de lenjerie. Inspiră-te din noua colecţie Victoria’s Secret şi alege un model senzual cu aplicaţii jucăuşe de dantelă, volănaşe, ştrasuri sau funde din satin de mătase.  

4.    Lenjeria din dantelă
Lenjeria din dantelă bine realizată îţi oferă atât confort cât şi o apariţie spectaculoasă atunci când îţi doreşti tu.  Alege un slip comod care se aşează pe şolduri şi pe jumătate de posterior, ideal de purtat sub orice fel de pantaloon sau rochie.

5.    Slipul de culoarea pielii

Atunci când văd o femeie cu pantaloni albi şi lejerie neagră sau colorată mă uit automat în altă parte. Sincer, nu este nevoie să arătăm ce interesantă este lenjeria intimă dacă ai în dulap un slip simplu de culoarea pielii.

10 piese de lenjerie must have6.    Sutienul din bumbac
Sutienul din bumbac e necesar în dulap pentru acele zile în care nu îţi doreşti să fii neapărat sexy, cât să te simţi confortabil.

Îţi trebuie în dulap un model de culoarea pielii şi încă unul colorat, potrivit sub o cămaşă albă atunci când vrei să surprinzi la a doua privire.  

10 piese de lenjerie must have7.    Corsetul
Corsetul este cea mai senzuală piesă de lenjerie intimă inventată vreodată şi trebuie să ai şi tu unul pentru orice ocazie. Alege din modelele rafinate cu aplicaţii din dantelă sau tulle şi chiar unul închis cu şireturi din satin.

8.    Minijupa
Rochiile vaporoase din tulle semitransparent nu sunt o invitaţie să îţi arăţi ultimul set de lenjerie sexy,  ci mai degrabă o ocazie să fii admirată pentru că deţii o mini jupă. Nu este o piesă demodată, bună doar pentru mama sau bunica, ci o investiţie în lenjerie.

Chiar dacă vedetele aleg să ne arate formele şi pielea, asta nu înseamnă că trebuie să uităm regulile unei ţinute rafinate. Mini jupa îţi ascunde lenjeria intimă dar are şi un al doilea rol: garantează că rochia nu se va ridica din cauza dresului sau se va lipi de piele.

10 piese de lenjerie must have9.    Slipul înalt
Miraculoasele piese de lenjerie care dau o formă corpului feminin sunt lucruri pentru care mulţumim în fiecare zi.

Un exemplu de astfel de piesă must have este slipul înalt care ascunde mica zonă problemă de sub buric, care de multe ori are nevoie să dispară atunci când purtăm o rochie foarte strâmtă.

10.    Maioul
Cea mai simplă piesă de lenjeri, maioul alb sau negru este ceea ce îţi trebuie când porţi o bluză sau o rochie semitransparentă. Alege un model elastic cu bretele subţiri care poate fi purtat pe sub orice altă piesă vestimentară.

Foto: Shutterstock, Northfoto

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"