10 fotografii de colecție cu Laura Stoica

Laura Stoica s-a născut pe 10 octombrie 1967 în Alba Iulia. Și-a petrecut copilăria în Târgoviște unde a absolvit cursurile Școlii Populare de Artă secția canto clasic în 1986. Și-a continuat studiile la Universitatea Ecologică București, unde a absolvit secția de actorie și a făcut studii muzicale particulare.

Intră în galeria foto și vezi câteva imagini memorabile cu Laura Stoica.

A debutat la 20 de ani, în 1987, iar în 1990 a câștigat premiul I la secțiunea de interpretare cu piesa „Dă, Doamne, cântec”. Un an mai târziu, melodia „Un actor grăbit” a fost desemnată piesa anului. De-a lungul carierei sale a cântat alături de Patricia Kaas, Curtis Singers, Brigitte Nielsen, The Real Milli Vanili, Samantha Fox, Richie&Poverri.

Printre cele mai cunoscute piese ale ei se află „Un actor grăbit”, „Focul”, „Mai frumoasă, „Doar tu”, „Cartierul cântă rock”, „…Nici o stea”, „Mereu mă ridic”.

În septembrie 1999, cu titlul „Focul” Laurei Stoica, revista Unica realiza una articol și o ședință foto inedită cu una dintre cele mai în vogă artiste ale acelor vremuri. De asemenea, ea apărea pe coperta revistei într-o ipostază care arată o persoană puternică, dinamică și plină de optimism (vezi galeria foto).

O artistă complexă, cu un palmares de invidiat, o adevărată explozie de cântec, tinerețe și dinamism, o adeptă înverșunată a stilului rock.

Viața artistei a fost curmată brusc pe 9 martie 2006, într-un grav accident rutier, în care a murit și logodnicul ei, Cristian Mărgescu.

Foto: Răzvan Semănaru, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: