Horoscop lunar taur

01 February 2017

Februarie nu va fi o luna linistita sau ca oricare alta, pentru ca vei avea parte de un val de dragoste care te va electriza pur si simplu. Jupiter este in casa sexualitatii, iar Marte, planeta pasiunii, in casa cuplului, astfel ca vor avea loc tot felul de evenimente. Trebuie, insa, sa iei initiativa, pentru ca esti condusa de dorinta de a seduce, de a declansa reactii si de a clarifica situatii neplacute. Jupiter iti amplifica instinctele, iar Marte te face sa cuceresti pe toata lumea, dar si sa uiti de prudenta si diplomatie. Daca nu vei fi in masura sa faci valuri, ii vei atrage pe cei care fac. Vei avea parte de pasiune, turbulente si poate chiar agresivitate in plan personal.

Februarie va fi o luna foarte activa in cariera

Soarele este in casa carierei in primele 20 de zile, iar Mercur si Venus, in a doua parte a lunii. Aceste pozitii astrologice te vor pune in lumina reflectoarelor, iti vor aduce succes si apreciere. Informatiile, comunicarea si relatiile cu ceilalti joaca un rol foarte important in evolutia ta. Colaborarile si munca in echipa vor fi stimulate nu doar de trecerea planetei Venus in casa carierei, ci si de prezenta planetei Marte in casa relatiilor. Vei fi ocupata cu noi contracte si proiecte in care sunt implicati oameni. In acelasi timp, vei avea de-a face cu rivalitate si competitie, poate chiar conflicte. Financiar, lucrurile sunt promitatoare. Mercur se afla in casa banilor, este bine pozitionata si te pune in fata unor oportunitati care te vor ajuta sa iti cresti veniturile.

Evita situatiile tensionate

Vei fi plina de energie in aceasta luna, insa vei avea parte si de mult stres si vei fi inclinata sa faci excese. Nu lua decizii pripite, nu te implica in situatii riscante si ai grija la relatiile cu oamenii noi din viata ta. Indeparteaza-i pe cei care sunt suparati fara motiv. Luna aceasta ar trebui sa ai rabdare, sa fii calma si diplomata, indiferent de ce se intampla.

Horoscop
Compatibilitate
Vă recomandăm: